Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Descobreix el nou Grup Scout Meraki d’Alzira

"Som un grup plural, no religiós ni partidista, recolzat en un projecte educatiu internacional basat en valors"


 
._000587

Comença l’any i el Grup Scout Meraki continua la seua Ronda Solar amb més força que mai.

Els MERAKI som el grup scout nascut a Alzira el passat octubre, que pertany al grup Scouts Valencians i ASDE. Som un grup plural, no religiós ni partidista, recolzat en un projecte educatiu internacional basat en valors. Una alternativa per als i les joves en el temps d’oci.

Treballem i formem mitjançant una metodologia totalment dinàmica on cada xiquet i xiqueta desenvolupa les seues habilitats adquirint els valors ètics per al seu desenvolupament en la societat i, on tots i totes tenen cabuda. Des de recorreguts pel cas antic de la ciutat, rutes en plena natura, gimkanes urbanes, pintades de grafitis “autoritzats”, activitats amb diferents associacions locals fins a la dinamització d’accions socials. Tot dins una programació treballada en equip i que finalitzarà amb un campament d’estiu.


 .-000295VD 


Hem iniciat la nostra trajectòria amb les seccions de Castors (5-8 anys) i Lobatos (8-11) amb la intenció d’anar augmentant progressivament les seccions fins obrir-les totes: Scouts (11-14), Escultes (14-17) i Rovers (17-21).

Si busques aventures, si t’agrada la natura, si t’agrada disfrutar... no ho dubtes. Aquest és el teu grup, podràs jugar, fer tallers, anar d’excursió, fer acampades, campaments i, molt més. Però, sobretot, faràs molts amics i amigues amb qui compartir experiències, somriures, somnis i aprendràs molt més del que t’imagines.

Si vols ser un MERAKI posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre Facebook i Instagram (@merakiscouts), tant si vols formar part d’alguna de les nostres seccions com si vols ser scouter (monitor).

Unix-te a la nostra aventura!

Grup Scout Meraki

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 ._000603

._000697
._000624 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialColectivos y AgrupacionesJuventud

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

MadreDeScout - 15/01/2020
Soy madre de una scouter y os puedo confirmar que el grupo es GENIAL. Se hacen un montón de actividades, tanto dentro como fuera del aula. Mi hija va encantada!!!.
El único pero, es que no se haya formado el grupo unos años antes!!!

TOTALMENTE RECOMENDABLE. Seguid así y MUCHAS gracias por todo vuestro trabajo.
xavier cantera - 15/01/2020
Us felicite per la vostra iniciativa i us desitge una tasca plena de esperiències positives sempre pensant en el respecte als drets de la gent menuda i jove.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal