Domingo, 21 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.316 Año: 18 Noticias: 46.459 Fotografías: 109.515 Comentarios de usuarios: 125.885
EL SEIS DOBLE
lunes, 27 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Orde del dia per al Ple ordinàri del pròxim dimecres en l'Ajuntament d'Alzira

A les 19:00 hores


._000596        

 PLE NÚMERO 1

 

En compliment del que es disposa en l’article 46 i concordants de la Llei 7/85, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i en l’article 78.1 i concordants del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, vos convoque a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament del pròxim dimecres dia 29 de gener a les 19 hores, per tractar el següent:
 
 

ORDE DEL DIA

 

1. Lectura del manifest de condemna per les morts produïdes com a conseqüència de la violència de gènere.
 
2. Lectura i aprovació dels esborranys de les actes anteriors del dies 27 de novembre, 18 i 30 de desembre de 2019.
 
3. Dació de compte dels acords adoptats per la Junta de Govern Local i dels decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.
 
FUNCIÓ PÚBLICA
 
4. Exp. 7413/2019. Modificacions en la plantilla i relació de llocs de treball amb motiu de l’aprovació del Pressupost general per a l’exercici 2020
 
INTERVENCIÓ
 
5. Exp. 2020-1. Aprovació inicial del Pressupost general de l’Ajuntament d’Alzira per a l’exercici 2020.
 
6. Exp. 1995-29. Ampliació del període de carència i moratòria de deutes per institucions sanitàries concedida per la Tresoreria General de la Seguretat Social a l’Ajuntament d’Alzira.
 
CULTURA
 
7. Exp. 5836/2019.- Resolució de les al·legacions presentades i aprovació definitiva de l’Ordenança general de subvencions de l’Ajuntament d’Alzira.
 
8. Exp. 470/2020.- Moció del grup polític municipal de Vox sobre atenció a través de missatges d'Instagram per a les víctimes d'assetjament escolar o ciberbullying en el municipi d'Alzira.
 
PARTICIPACIÓ CIUTADANA
 
9. Exp. 4847/2019. Nomenament de nous membres del Consell de Participació Ciutadana.
 
SANITAT
 
10.   Exp. 4495/18.- Modificació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Protectora d’Animals LACUA.
 
SECRETARIA
 
11.   Exp. 3800/2019 (S-070/19). Recurs potestatiu de reposició interposat per Miguel Rodríguez Belda contra l’acord del Ple sobre comptabilitat de l’assignació econòmica dels grups polítics municipals.
 
SERVEIS PÚBLICS
 
12.   Moció presentada pel grup polític municipal del PP sobre el sisé aniversari de la inauguració de la potabilitzadora.
 
13.   Moció presentada pel grup polític municipal de Ciudadanos sobre la implantació de màquines de reciclatge amb incentius.
 
14.   Despatx extraordinari.
 
15.   Precs i preguntes.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


._000715

 ._000703

._000731 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad PolíticaPlenos del Ayuntamiento

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal