Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 27 de mayo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Naix a Alzira l’Associació Murta i Casella, per a posar en valor el patrimoni natural, històric i cultural del territori rural

“L’àmbit territorial de la nostra protecció correspon a tota la serra de Corbera o de la Murta i a la serra de les Agulles”


._000739

De la iniciativa d’un col·lectiu de gent d’Alzira implicada i sensibilitzada en la defensa i millora dels nostres paratges naturals, el passat 7 de maig va nàixer  l’associació Murta i Casella. La nostra associació es forma per a desenvolupar accions de sensibilització de la societat amb la triple finalitat de:

- Millorar i conservar la biodiversitat dels ecosistemes forestals i les externalitats que ens oferixen.

- Reconéixer i potenciar els actors socials que amb la seua activitat mantenen i conserven el paisatge format per les nostres muntanyes i les seues valls.

- Posar en valor el patrimoni natural, històric i cultural del territori rural.

L’àmbit territorial de la nostra protecció correspon a tota la serra de Corbera o de la Murta i a la serra de les Agulles, que arranquen de la Muntanyeta del Salvador i recorren 6 termes municipals, envoltant les nostres valls de la Murta, de la Casella i d’Aigües Vives. Fora dels dominis d’esta serralada, també defensem els valors de les nostres muntanyes de la Garrofera. Les línies d’actuació que pretén treballar l’associació Murta i Casella són les següents:

- Línia d’activisme medi ambiental

- Fer força per avançar amb la protecció i la gestió integral del conjunt del LIC “Serra de Corbera i les Agulles”

- Denunciar les agressions a l’ecosistema forestal, als senders i al patrimoni arqueològic de les nostres muntanyes.

- Fomentar l’agricultura ecològica i sostenible en les valls, sobretot en les parcel·les lindans al paratge per a lluitar contra l’abandó dels camps de cultiu.

- Fer accions de custòdia del territori per a fomentar la gestió forestal i millorar la recuperació dels nostres boscos en les parcel·les forestals que presenten una deficient sanitat vegetal.

Associació Murta i Casella

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

 

 

 

 

 


._000742

 .-000415

 ._000586
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal