Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Alzira ha instal·lat Ecopunts Nets

En zones estratègiques de l'extraradi, un en la zona de l'antic camp de tir situat en el camí al cementeri i l'altre en la zona del Xavegó


._000624 
 

Es tracta d'una iniciativa per a facilitar el reciclatge als veïns i que no es descarta implantar-la en altres zones. Amb la creació d'estos espais es pretén evitar els abocadors incontrolats que actualment existeixen i proliferen en el terme municipal. Es tracta d'una instal•lació on es recullen i emmagatzemen temporalment i de manera gratuïta els residus domèstics que, pel seu gran volum o perillositat, no han de llançar-se a la bossa del fem ni depositar-se en els contenidors del carrer. En estos Ecopunts Nets es podran depositar restes de poda domèstica, trastos vells o mobles sense necessitat d'anar a l'ecoparc. També es poden depositar les bosses de fem domèstic. Garantint així el seu reciclatge i correcta eliminació.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que "Hem vist la necessitat d'haver-hi de crear este nou servei a causa de la gran quantitat d'enderrocs i fem que es genera en abocadors incontrolats en diferents punts del nostre terme municipal. Malgrat tindre servei de recollida de trastos i l'ecoparc, continuen havent-hi gent que no fa ús i prefereix depositar-ho en qualsevol lloc, arriscant-se a la corresponent multa". L'edil també ha afegit que "Espere que estos Punts Nets s'utilitzen de manera correcta i es faça bon ús, per a millorar així la imatge de la nostra ciutat, evitant així els abocadors incontrolats i els voltants dels contenidors plens de trastos". 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

._000581

 

.-000132 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

don limpio - 16/07/2020
Ara mos volen vendre la moto. Aixo no val para res. Açi son gorrinos i gossos. CORRESPONENT MULTA??? Encara no he sentit jo que hagen denunciat a ningu...q es lo que tenien q fer. Alzira dona vergonya.
jomateix - 16/07/2020
@ Don limpio: Precisament per a que la gent no siga tan guarra, existeixen estos llocs autoritzats. S'ha de donar a conèixer per a que la gent ho utilitze.
don limpio - 16/07/2020
Eu senc pero cada volta que ix una noticia sobre la basura me pose negre, açi en Alzira desde el parc de l'alquenencia hasta el institut Parra dona asco pasar per els contenedors. Estan plens de mobles, colchons i basura pero per fora. Que fa Policia Local? Aixo en çona "bip" no pasa ehhh?? Que controlen mes i que denuncien. JA ESTA BE

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal