Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 9 de agosto de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Finalitzades les obres de reparació en la seu de l’Associació de Persones Sordes de la Ribera Alta

Es va veure afectada pels danys produïts pels vents i les fortes pluges de desembre de 2019 pel que era necessari procedir a reparar els desperfectes provocats



._000758

._000769 

Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques s'ha procedit al llarg d'estes últimes setmanes a les tasques de reparació i adequació de l'immoble de titularitat municipal que ocupa l’Associació de Persones Sordes de la Ribera Alta, APESORIAL, la casa està ubicada al carrer Hort dels Frares i compta amb més d'un segle.

Esta instal·lació municipal es va veure afectada pels danys produïts pels vents i les fortes pluges de desembre de 2019 pel que era necessari procedir a reparar els desperfectes provocats, ja que en les condicions en què es trobava no reunia les condicions necessàries perquè els membres d'APESORIAL realitzaren el seu normal funcionament.

L'actuació ha consistit en la reparació de les cobertes, afectades en la seua totalitat, on s'han substituït els revestiments i elements constructius afectats per tal d'acabar amb les filtracions de l'aigua. S'ha estat treballant en el cos total de les cobertes de la primera planta que dona al pati interior i que havia col•lapsat, ja que es tractava de planxes de policarbonat que ara han sigut reemplaçades per cristall laminar sobre fusteria de suport d'alumini.

També s'ha solucionat la problemàtica del revestiment superior de les escales d'accés a la primera planta; s'han reparat les impermeabilitzacions de la canal interior de la façana i la canal del pati interior; i finalment s'ha intervingut en tota la façana recuperant revestiments de pintures exteriors, la fusteria deteriorada, baixants d'evacuació d'aigües i arrebossats interiors.  

Un dels punts importants de la millora ha sigut la intervenció en les línies de vida en cobertes, la qual cosa facilita les properes intervencions en el seu manteniment i conservació.          

El regidor responsable de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha destacat que "amb esta intervenció hem complit la nostra paraula amb l'associació APESORIAL, amb els quals ens vam comprometre a reparar i adequar este edifici municipal després dels danys provocats pels forts temporals de la tardor i hivern. Una de les finalitats del govern municipal és mantindre els immobles de la seua titularitat".

A més el regidor ha assenyalat la important tasca que desenvolupen des d'APESORIAL oferint un servici de mediació social i d'interpretació del llenguatge de signes.

 

Nota de premsa del departament de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira

 


._000724

._000707

._000721 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 09/08/2020
Reparar las goteras de una casa vieja nos lo quieren vender como si fuera las obras del Escorial.
En el meu poble es diu bufar en caldo gelat.
Benito - 10/08/2020
La redacción de los trabajos no hay quien la entienda.
Sugiero al departamento de comunicación que solo se dedique a emitir notas sobre la visita de concejales a doseles de santos, procesiones y pintaditas de banco...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal