Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de agosto de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Més de 600 menors reben l’ajuda per a alimentació de l’Ajuntament d’Alzira en juliol i agost

La inversió de més de 60.000 euros s’ha repartit en targetes mensuals de 50 € per a cada xiquet i xiqueta


 


._000697 

._000641

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira quantifica en 606 les targetes per a alimentació infantil que s’han atorgat tant en els mesos de juliol com en agost. Un total de 60.600 euros entre l’alumnat becat per la Conselleria amb la màxima puntuació i les famílies amb menors afectades per la crisi que es troben en expedient obert en Intervenció Familiar.

Este programa s’ha posat en marxa gràcies a les aportacions ciutadanes al Fons Solidari Som Alzira i compta també amb el finançament de les partides corresponents a les activitats d’estiu de serveis socials que enguany no s’han pogut portar a terme per la COVID-19.

Les ajudes es donen a les famílies mitjançant les Targetes de Compra d’Alimentació del supermercat Consum Alzira, cadena amb la qual s’inicia una col·laboració des l’Àrea de Serveis Socials.

La quantitat atorgada varia en funció del nombre de menors de la unitat de convivència que es troba en edat escolar de l’etapa de Primària. En total s’han atorgat un total de 447 targetes a les famílies, que cobrixen els 606 menors.

La inversió de més de 60.000 euros s’ha repartit en targetes mensuals de 50 € per a cada xiquet i xiqueta al llarg dels mesos de juliol i agost.

“Des de Serveis Socials hem treballat per a poder estar al costat de la ciutadania, i per a donar resposta a les seues necessitats primàries, hem estudiat les necessitats. Es tracta d’un sistema transparent que dona seguretat i confiança i a més ens assegura que les famílies fan un ús adequat i responsable de l’ajuda”, manifesta la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

La participació en el programa ha estat subjecta al compliment del compromís de responsabilitat que les famílies han signat amb Serveis Socials, i implica la revisió de la despesa corresponent amb productes de primera necessitat i aptes per a menors.

Cal destacar també que el supermercat a més col·labora amb vals descompte de l’1,5% del valor de la compra per al beneficiari i un altre 1,5% per al mateix Ajuntament, quantitat que es destinarà a compra de productes de primera necessitat.

 
Som Alzira

És un fons solidari que ha comptat amb les aportacions de la ciutadania i que seguix en marxa per a seguir rebent donacions solidàries destinades a cobrir primeres necessitats dels alzirenys i alzirenyes.

De moment el fons ha recaptat vora 30.000 euros gràcies a les donacions. Cal recordar que les aportacions suposen un benefici fiscal per a les persones que donen.

Els interessats poden fer la seua aportació al compte de Caixa Popular ES09 3159 0054 2426 9480 2923.

Ajuntament d’Alzira

 

 

                     

 ._000568                                            .-000130                                                    .-000166 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal