Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Localitzem-nos, generalitzem... Igualtat!
Cartes al director

"A 6 mesos de Sant Josep sé en quina situació estem. Única paraula COVID"


 

 

Localitzem-nos: Alzira 19-09-2020. A 6 mesos de Sant Josep sé en quina situació estem. Única paraula COVID.

Generalitzem... O això intentem. Sóc un faller/a d'Alzira, de qualsevol falla, capaç de veure la situació actual, i també capaç d'entendre que per a l'Ajuntament d'Alzira, no podem generalitzar... Perquè mai serem iguals.

Intentaré no fer-ho massa llarg, el dia 17-09-2020 una reunió al cau, amb les 10 persones recomanades, previstos de mascaretes i distancia... Ratificàrem el que molts pensàvem, probablement la meua falla...desapareixerà. Si, ens adonem que aquesta situació és incerta, que no sabem que passarà, que podrem fer i que no. Si, sabem que hi ha coses molt importants. Si, sabem que els dines de la subvenció anual a les falles sense cau han estat necessàries per al COVID, no hi ha ningú que haja fet queixa. NO, NO VOLEM DINERS. NO, NO VOLEM QUE AQUELLS QUE TENEN CAU ES QUEDEN SENSE ELL. Volem IGUALTAT!

Si... Que fàcil seria i que complicat ho feu. Alguna de les persones que veu la igualtat em pot explicar que fer ara? Que fem quan al cens en son 5? Quan el cau no es pot pagar?

Perquè sigam realistes, a hores d'ara no podem planificar unes falles perquè la situació és incerta, però hi han despeses que els fallers tenim que cobrir amb la esperança que en algun moment tornem a celebrar les falles. Si, reduïm les quotes al màxim, però encara aixina estem pagant per tal de tindré els "trastos" en cap lloc, per tindré un cau on poder tornar quan siga possible...i tot això sense previsió de fer res.

Que NO, que ja sabem que no hi ha caus per a tots, però i si fiquem solucions? I si vegem a qui li cal un cau i a qui no?

I si no hi ha més, i si els compartim?

No demanarem massa recolzament a Junta Local Fallera d'Alzira, que utilitza la primera reunió en els presidents de les falles per a nomenar una possible segona Imposició de bandes, avanç que contemplar diferents escenaris a falles, per a poder guiar-nos, per poder seguir i poder moure.

Generalitat Valenciana...falles som totes! Els monuments subencionats o part dels monuments a València capital són molt bona ajuda, però no oblidem la resta de poblacions falleres.

De segur que no sols una falla d'Alzira sent el que nosaltres. I no ens cansarem de demanar IGUALTAT!

 

Nota: l’autor/a d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió. 

 

 

  
._000500

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director
FiestasFallas
Opinión

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal