Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Partit Popular d´Alzira lamenta que À Punt Ràdio haja retirat el programa dedicat a les bandes de música 'De Banda a Banda’

“Cal recordar que les Societats Musicals Valencianes són el motor més gran cultural de la Comunitat Valenciana”



.-000367

._000763

Este fet ha despertat sorpresa i indignació en el col·lectiu musical valencià, perquè la ràdio pública és l'única que, per la seua cobertura, aconsegueix tots els racons del nostre territori.

Cal recordar que les Societats Musicals Valencianes són el motor més gran cultural de la Comunitat Valenciana. A més, les nostres bandes són les responsables d'haver acostat la música clàssica a cadascun dels nostres pobles durant segles, sent autèntics fars de cultura, ensenyaments musicals i valors.

El fenomen bandístic valencià constitueix l'autèntic eix vertebrador cultural i social de la nostra comunitat, i efectivament, és un fenomen cultural i artístic únic en el món.

Des del Partit Popular d'Alzira esperem que esta situació es reconduïsca, perquè mesurar l'èxit d'un programa de bandes per la seua audiència és un autèntic error.

Hem de recordar que El Llibre d'estil de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació ha de promoure i difondre entre altres, els valors i els interessos de la Comunitat Valenciana, particularment del patrimoni histo`ric, cultural, lingu¨i´stic i econo`mic i de totes les poli´tiques que contribuesquen a la cohesio´ social i territorial.

Per estos motius el Grup Municipal Popular de l´Ajuntament d'Alzira, demanem en esta moció que el nostre Ajuntament mostre el profund rebuig a la retirada de la seua programació d´À Punt Ràdio, del programa dedicat a les bandes de música 'De Banda a Banda’ e insta a la direcció de À Punt Ràdio al fet que es replantege la decisió de retirar el programa “De Banda a Banda” i torne a programar-ho. Al mateix temps demanem al President de la Generalitat Valenciana que faça entendre a la direcció d'À Punt Ràdio la necessitat i importància per a la societat valenciana de l'existència d'este programa en la ràdio pública valenciana.

PP Alzira
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal