Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
jueves, 8 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rep el guardó del Concurs Driehaus-Ministeri de Transports

Representant a Alzira van participar, de manera telemàtica, el tècnic municipal Miguel Vila i l'alcalde Diego Gómez



._000789

._000697

 

Aquest dimecres va tindre lloc el lliurament dels guardons del Concurs d'Arquitectura Driehaus i dels Premis de les Arts de la Construcció en la sala d'actes del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. En una cerimònia presidida pel Secretari General d'Agenda Urbana i HabitatgeDavid Lucas amb aforament restringit i complint amb tots els protocols sanitaris.

Els primers a rebre les distincions van ser els premiats del Concurs d'Arquitectura Driehaus, dotats amb 12.000 euros cadascun, que durant els últims quatre anys han contribuït a recuperar l'arquitectura tradicional en localitats espanyoles.

Enguany els emplaçaments seleccionats van ser Santiago de Compostel·la, Alzira i Guadix. Els alcaldes de les tres ciutats, mitjançant una connexió telemàtica, es van mostrar agraïts amb l'oportunitat que brinda aquest concurs al seu patrimoni per a rehabilitar els seus espais.

En el cas d'Alzira també va participar el tècnic municipal Miguel Vila. L'alcalde d'Alzira Diego Gómez s'ha mostrat molt satisfet amb el resultat d'este concurs, on s'han presentat 16 propostes de treball sobre la zona de Santa Maria i ha manifestat que “Estem molt agraits a la Fundació Richard Driehaus per posar Alzira com a espai de Projecte de reconstrucció del nostre patrimoni. Des de l’Ajuntament anem a treballar per tal de buscar els recursos supramunicipals necessaris per a poder executar el projecte de l'estudi sevillà Ad Fontes i dotar a la nostra ciutat d’un entorn recuperat”.

E6D

 

._000781


.-000367

._000763

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Felicitats. - 08/10/2020
Moltes felicitats a tots els habitants d´Alzira per el guardó del Concurs Driehaus-Ministeri de Transports
Ferroviari - 08/10/2020
Sr. Alcalde, Sr. Vila, y demes components del Municipi, perque no estudien la forma de traurili partir al antic Hospital de Star. Llusia, que es poden fer multitud de proyectes que benefisiarien les arques munisipals.........p e n s e n, en ves de fer proyectes, que vale es la nostra historia pero nian edifisis que es poden traure molts benefisis, tant sosials com economics.



jomateix - 13/10/2020
El projecte 'Ad fontes' està guapíssim... però es farà?

Sóc molt escèptic amb tot el que és planifica per Alzira. Pràcticament mai es culminen els projectes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal