Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.860 Fotografías: 108.847 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 30 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El pressupost de l'Ajuntament d'Alzira en 2021 serà de 41.030.452 euros

La despesa en personal ja suposa el 49,74 % del pressupost i les ajudes de cooperació a les ONG es dupliquen fins als 60.000 euros



._000793


._000795

 

Aquest matí, a través de roda de premsa telemàtica, l'alcalde d'Alzira Diego Gómez i el responsable de la Regidoria d'Hisenda Albert Furió han donat a conéixer les xifres totals del pressupost de l'Ajuntament d'Alzira per a l'any vinent.

"41.030.452 euros de pressupost per a la ciutat, tenint en compte tota la incertesa que comporta aquesta pandèmia del COVID-19; un pressupost que està preparat per a realitzar modificacions i que estiga ja en marxa a partir del dia 1 de gener del pròxim any", segons ha explicat l'alcalde.

Aquest pressupost compta amb un augment de 758.000 € respecte a l'any anterior, la qual cosa suposa un 1,88% més. No es té prevista cap operació de crèdit més, ni hi haurà cap tipo d'augment en els impostos municipals per als ciutadans d’Alzira.

"La pòlissa dels 6.000.000 € que es va sol·licitar per a fer front a la pandèmia de la COVID-19 està intacta, la ciutadania ha tingut un comportament exemplar a l'hora de realitzar el pagament dels seus impostos, l'Ajuntament continuarà amb la pòlissa oberta per si fora necessària liquiditat per a lluitar durant 2021 contra la pandèmia", ha assegurat Gómez.

Respecte de les despeses més destacades del pressupost cal tindre en compte el dedicat al personal de l'Ajuntament que ja suposa un 49,74% del total del pressupost. Aquest any augmentat en 470.000 € per la pujada del 0,9 del sou dels funcionaris.

Des de l'Ajuntament es té una previsió de 1,7 milions d'euros per a futures inversions. També s'han duplicat la partida dels fons de cooperació amb diverses ONGs locals que passaria de 30.000 euros, del 2020, als 60000 € del pròxim 2021.

Una altra partida que es veu notablement augmentada és la de promoció comercial que passaria dels anteriors 15.000 euros als pròxims 70.000 euros.

A causa de la pandèmia una de les partides que es veurà més reduïda és la dedicada a festes que deixaria d'ingressar uns 118.000 €.

D'altra banda, cal destacar, que actualment el deute públic de l'Ajuntament d'Alzira és de 4.478.000 euros i des del Consistori ja tenen preparat un milió d'euros per a reduir aquest deute.

E6D   

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal