Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 10 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira consolida el lideratge

Els tres partits disputats durant l’última setmana han consolidat al N.B. Alzira com a líder imbatut en solitari del Grup C de Preferent


.-000132
._000520  
._000600

El primer repte per assaltar el primer lloc de la classificació passava per guanyar a la pista del C.S.A. Carcaixent, un dels candidats a ocupar plaça d’ascens a Autonòmica, en el partit de la cinquena jornada que se disputava el passat 29 de novembre. Com era d’esperar, l’enfrontament va resultar molt igualat. Al descans l’electrònic mostrava un ajustat 30-33, diferència que es mantenia en acabar el tercer quart (46-49).L’últim va continuar amb mínimes alternatives al marcador que no anaven més enllà dels tres punts a favor de cap dels equips. Fins l´últim minut de partit no es va decidir el duel, quan els alzirenys afegiren a la seua impecable defensa, varies accions ofensives encertades que li donaren la victòria 60-69, la diferència mes àmplia del partit.

La bona ratxa va continuar el dimarts 1 de desembre en que es va disputar al Pérez Puig el partit ajornat de la jornada 4 contraN.B. Paterna C que els alzirenys van poder resoldre amb menys dificultat. Els blaugrana obtenien una xicoteta renda en el primer quart (17-12) que es va multiplicar en el segon en el que l’aguerrida defensa local només va permetre 7 punts als de Paterna, arribant al descans amb un 40-19 que deixava el partit quasi sentenciat. Amb la mateixa tònica es va continuar en la represa (21-6) i únicament en l’últim quart els visitants pogueren retallardiferències per acabar 76-43.

Tampoc el N.B. Alzirava tindre massa problema per derrotar el CBM Benifaió Ben el partit de l’última jornada disputat dissabte passat. Amb un excel·lent primer quart (30-17) els alzirenys aconseguien una diferència que encara s’allargaria a l’arribar al descans (48-20). Durant la segona part Roberto Craig va aprofitar per repartir minuts per a tots els jugadors, els quals aprofitaren bé, acabant l’encontre amb un contundent 90-52.

D’esta manera i després de sis jornades, l’equip blaugrana ocupa el primer lloc del seu grup, comptant els seus partits per victòries, dos més que els seus perseguidors.Amb un planter composat quasi íntegrament per joves jugadors formats a les categories inferiors i de la mà de Roberto Craig, entrenador incorporat esta temporada al quadre tècnic del club, el N.B. Alzira aspira seriosament, desprès de 7 anys, a recuperar la categoria Autonòmica. Fins al mes de maig i amb permís de la Covid, no podrem conèixer el desenllaç, però de moment, la trajectòria és immillorable.

NOU BÀSQUET ALZIRA
 
 
 

._000743

._000746
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal