Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
jueves, 10 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Es mantenen a Alzira les xifres per baix dels 300 casos de COVID-19 per cada 100.000 habitants

En els últims tres dies hi ha 17 positius i un total de 134 casos actius


  


.-000367

._000763 

Com cada dijous, hui ha tingut lloc la reunió telemàtica amb Salut Pública per a l’actualització de les dades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira les xifres indiquen una lleugera pujada de casos, hem passat de 243 a 293 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 17 positius (35 la setmana passada), i en total tenim 134 casos actius.

 

“Esta setmana tenim dades lleugerament més altes, encara per baix del 300 casos, però cal ser molt cautelosos de cara als pròxims dies i complir les normes. Evitem l’acumulació de persones i els llocs tancats, són preferibles les activitats a l’aire lliure i reduir la mobilitat a l’estrictament necessari” ha insistit l’alcalde.

 

Per la seua banda la regidora de Sanitat, Gemma Alós ha explicat que “Encara no tenim dades que es corresponguen amb la incidència del passat pont, ho tindrem en els pròxims dies i en eixe moment sabrem com respondre al Nadal. En eixe sentit des del departament de salut s’està treballant en una campanya conjunta per a conscienciar del seguiment de les normes en estes festes”.

 

Recordem que l’ajuntament ahir, anunciava en un ban la recuperació dels serveis municipals següents:

Reobertura de parcs, jardins i zones de joc infantil.

Reobertura de les instal·lacions esportives, amb l’aforament indicat per la conselleria.

Recuperació de l’activitat a la Biblioteca i als tallers de joventut i d’arts plàstiques de la Casa de la Cultura.

Estan permeses les activitats culturals amb l’aforament indicat per conselleria.

Per tal d’acudir a les dependències municipals cal demanar cita prèvia.

 

MESURES AUTONÒMIQUES

En relació a les festes de Nadal, s’ha de seguir el Decret 19/2020 de 5 de desembre en el qual s’indiquen mesures sobre la:

Limitació d’entrada i eixida de la Comunitat Valenciana, excepte per desplaçament a llocs de residència de familiars, els dies 23, 24, 25, 31 de desembre i l’1 de gener.

Limitació de circulació en horari nocturn fins a les 00 h excepte les nits del 24 al 25 de desembre, 25 al 26 i 31 a l’1, en les quals la restricció s’amplia fins a la 1.30 h.

Limitació de grups de 6 persones, excepte els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener, en els que s’amplia a 10 persones.

 

En relació a les mesures autonòmiques, vigents fins al 15 de gener, s’ha de seguir la resolució de 5 de desembre de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 


._000713

 ._000551

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal