Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar

Diego Gómez, alcalde d’Alzira i Gemma Alós, regidora de Salut
Ver imágenes de esta noticia
1

 Continua a Alzira la pujada de casos positius de COVID 19, que passa a ser de 354 per cada 100.000 habitants

A més, en els últims tres dies hi ha 39 positius i en total tenim 162 casos actius


 

 

Com cada dijous, hui ha tingut lloc la reunió telemàtica amb Salut Pública per a l’actualització de les dades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira les xifres continuen mostrant la pujada de casos, hem passat de 293 a 354 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 39 positius, i en total tenim 162 casos actius.

 

Augmenten els casos positius de COVID 19 a tota la comarca

“Les dades que ens han comunicat hui, ens preocupen, confirmen un augment de casos a tota la Comarca i des de Salut Pública ens indiquen que les conseqüències del pont comencen a ser visibles, però encara podrien evolucionar negativament. Hem de ser conscients que s’acosta el Nadal, però enguany hem de ser conscients que són unes festes diferents, hem de ser rigorosos en el compliment de les mesures” ha explicat Gemma Alós, Regidora de Sanitat.

Per la seua banda l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez ha insistit que “Seguix la tendència que va començar la setmana passada d’increment de casos i ens situem en xifres similars a les de la primera quinzena de novembre. Donada esta situació només podem insistir en la idea que els millors Nadals els passarem en casa, controlant els nostres contactes i reduint al màxim les reunions”.

 

A l’espera de la Generalitat per a possibles canvis en les restriccions

A més hui ha tingut lloc també la Comissió Executiva i Consell telemàtic de la FVMP en la que ha participat la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, i la Secretària Autonòmica de Salut Pública Isaura Navarro, que han recordat als participants la necessitat de complir les mesures restrictives per tal  “d’arribar a la vacuna” i han agraït la col·laboració dels Ajuntaments i els cossos de seguretat i policies locals en el compliment de les mateixes.

Caldrà estar atents a la compareixença del President de la Generalitat Ximo Puig i la Consellera de Sanitat, Ana Barceló per a actualitzar dades i anunciar possibles canvis en les mesures de cara al Nadal.

Ajuntament d’Alzira

 


 
 .-000143
._000619
._000686

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Paco - 17/12/2020
Alzira autoritza la fira d’atraccions de Nadal
pepe - 17/12/2020
Benvinguts a la fira deNadal?... Xicotets majors tots a la fira de Nadal d'Alzira, que treia afanyar-se.....
Eugenio - 17/12/2020
El bipartito que desgobierna Alzira no se entera. Cuando todo el mundo está aumentando las restricciones, porque se demuestra que cuando se relajan las medidas aumentan los contagios y por tanto las hospitalizaciones y las muertes, ellos siguen con su atracción por los conciertos del 9 de Octubre, su Art al correr, y ahora autorizando la feria de Navidad, donde será imposible mantener distancias y permanecer en un entorno seguro.
Está claro que prefieren las fiestecitas que piensan les dará votos, que la salud de las personas
sietevecessiete - 19/12/2020
¿Dónde está ahora vox?
Ya no defienden la VIDA
alziro - 19/12/2020
sietevecessiete, los que defienden la vida son los que están por la eutanasia y el aborto, no te jode.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal