Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
jueves, 24 de diciembre de 2020
1

Severa derrota del Nou Bàsquet Alzira a Algemesí

Malgrat l'entropesso, l’Alzira continua encapçalant la classificació gràcies al basquet-average global, amb les mateixes victòries que Algemesí i Moixent

._000734

._000742
.-000415

Este nou derby de la Ribera, era sense dubte l’encontre més interessant de la vuitena jornada del Grup C de Preferent doncs enfrontava als dos primers classificats. Algemesí va entrar millor al partit i als 6 minuts i gràcies sobre tot a l’encert des de la línia de 6,75 ja guanyava 15-5, avantatge que es va mantindré fins arribar al minut 9 (21-11) en que els alzirenys intensificaren la seua pressió defensiva i amb transicions ràpides aconseguiren un parcial de 1-8 en l’ultim minut per acabar el quart només 3 punts baix (22-19).

El segon quart va transcórrer molt igualat, sempre amb Algemesí per davant amb diferències que no anaven més enllà dels 5 punts (38-33 al minut 19). De nou va ser a l’últim minut quant els blaugrana pogueren imposar el seu ritme i amb un parcial de 0-6 arribar un punt dalt al descans (38-39). Tot feia presagiar una segona meitat molt igualada i emocionant.

Als dos minuts de la represa, les anotacions de Simon, Miquel Sanjuan i Ignacio Furió donaven a Alzira el seu major avantatge del partit (40-48), però amb un parcial de 11-1 amb tres triples consecutius, els locals tornaren a posar-se per davant. El període va continuar amb alternatives al marcador fins que en els dos últims minuts el domini en la pintura de Sergi Gimeno i els triples d’Alex Zacarés i especialment d’Alberto Corts, autor dels 8 últims punts del quart de forma consecutiva, començaren a decantar el partit (68-59).

El parcial de 10-0 en que es va tancar el tercer quart va deixar molt tocat al jove conjunt alzireny, que es va vore incapaç de sobreposar-se a alguna errada arbitral i a un rival molt més experimentat que va acabar conduint el partit per on més l’interessava i dominant-lo per complet. Els blaugrana se n’anaren massa prompte del partit i els últims minuts van ser un monòleg d’Algemesi que els seus jugadors més destacats, Gimeno (32 punts) i Zacarés (25), aprofitaren per agrandir les seues estadístiques i donar al seu equip una àmplia victoria per 91-75.

Malgrat la derrota el N.B. Alzira continua encapçalant la classificació gràcies al basquet-average global, amb les mateixes victòries que Algemesí i Moixent. Els equips podran gaudir de les vacances de Nadal i Any Nou i no tornaran a la competició fins el 9 de gener.

La bona notícia de la jornada la va donar l’equip B del N.B. Alzira que en un partit vibrant va imposar-se 62-46 al C.B. Anna, líder del seu grup de Primera Zonal, resultat que el torna a enganxar a la lluita per les places d’ascens.