Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L‘Ajuntament d’Alzira incorpora 5 joves del programa EMPUJU

Un programa subvencionat amb vora 110.000 euros per a la contractació per obra o serveis a jornada completa durant els pròxims 12 mesos



 .-000403 


._000795 

Este matí s’han incorporat a l’Ajuntament els 5 joves seleccionats dins del programa EMPUJU finançat per la Generalitat.

L’alcalde els ha donat la benvinguda i els ha encoratjat per a portar a terme les seues tasques als diferents departaments municipals. L’arxiu Municipal, l’Agència de Desenvolupament Local d’Idea i el Departament d’urbanisme. Són les ubicacions d’estos joves, amb perfils professionals diferents: Gestor de Xarxes, Tècnic d’Imatge i so, Administració i Empresa i Administració i Finances.

“És una nova oportunitat per a contractar a gent jove en estos moments tan difícils per esta crisi, sanitària, social i laboral. Agraïm moltíssim al departament d’Idea l’esforç que està portant a terme, especialment en el últims mesos per a contractar gent aturada” ha explicat l’alcalde.

Es tracta d’un programa subvencionat amb vora 110.000 euros per a la contractació per obra o serveis a jornada completa durant els pròxims 12 mesos. El requisit per a poder participar és ser joves majors de 16 anys beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Este pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020, és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana amb la col•laboració de Labora, cofinançada pel Fons Social Europeu per a millorar l'ocupabilitat dels joves i les joves per a:

- Contribuir a la implantació d'un NOU MODEL PRODUCTIU.

- Generar noves oportunitats d'ocupació i formació per a les PERSONES JOVES.

- Afavorir l'aportació de TALENT de les persones joves a les PIMES I Al TERCER SECTOR.

- Facilitar el RETORN DE LES PERSONES JOVES que es van anar a altres països.

- Estimular el COMPROMÍS SOCIAL DE LES PERSONES JOVES, participant en iniciatives socials.

 

EMPUJU

Programa de Foment d'Ocupació per a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil, cofinançada mitjançant la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020

El Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020, va ser aprovat mitjançant Decisió d'Execució de la Comissió Europea amb data 18 de juny del 2016, en ell es recullen els objectius, les prioritats i les mesures a dur a terme en el marc d'actuació del *FSE. Enllaços a informació de l'operació: Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d'Oportunitats de la Comissió Europea  i Unitat Administrativa del *FSE (*UAFSE, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social)

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.


 

                      

 ._000568                                            .-000130                                                    .-0001

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal