Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Arranca la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea amb la Comissió de Seguiment

Comissió integrada per membres de la Universitat Politècnica de València i de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant IDEA


._000559

._000712

El dimarts es va realitzar la primera reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea a l’Ajuntament d’Alzira amb la participació de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el Director de la Càtedra, Bernardo Pascual, el Director de l’Escola d’Agrònoms Alberto San Bautista, els regidors de Cultura, Educació i Medi Ambient i altres representants de la Universitat Politècnica de València.

El passat mes de novembre, en la Universitat Politècnica de València, va tindre lloc la signatura d’esta càtedra a càrrec de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i del rector de la universitat, Francisco Mora. Es tracta d’un acord dirigit fonamentalment a la promoció i el desenvolupament de la investigació i innovació en l'àmbit tecnològic tant en el camp agrari com mediambiental.

La Comissió de Seguiment integrada per membres de  la UPV i de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant IDEA, es va reunir per a valorar les actuacions immediates i rellevants que es portaran a terme d’acord a una sèrie de línies de treball.

 “Amb esta primera trobada hem fet un pas important per a encetar la relació entre la Universitat Politècnica de València i el propi Ajuntament a nivell empresarial, d’agricultura i alimentació, que són les principals àrees temàtiques de la càtedra” ha explicat l’alcalde, Diego Gómez. 

Dins de les matèries tractades, s’ha encetat la planificació per a crear un microweb que arreplegue el contingut de la càtedra, la seua difusió a tots els interessats, així com s’ha indicat que l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV,  en col•laboració amb l'Ajuntament d'Alzira seran l’escenari per a portar a terme les diferents activitats de formació, col•laboracions, beques, conferències o per a portar a terme la gestió de pràctiques en empreses.

Una vegada ha conclós la reunió, el rector de la UPV, Francisco José Mora, ha signat en el llibre de visites de l’Ajuntament, i ha fet ressò del seu agraïment per l’acollida rebuda i per crear este vincle tan directe amb la universitat.

Més tard, amb la resta de representants han visitat les instal•lacions de l’ajuntament i els centres d’Idea i de la Clau, per conèixer de més a prop el seu funcionament i els diferents departaments on es desenvolupen les activitats de formació. A més, han continuat la vista per la ciutat, les seues arrels i evolució al MUMA i finalment han visitat el nostre preuat paratge de La Murta fins al monestir.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

._000738 
._000810
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal