Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El NB Alzira inicia amb victòria la fase d’ascens

Granidea CB Benigànim, 47 - NB Alzira, 77


._000581
.-000132

El retràs en el començament de la competició i els nombrosos partits ajornats a causa de les restriccions decretades per combatre la pandèmia han fet canviar l’habitual sistema de competició en totes les categories del bàsquet valencià. Acabada la primera volta en el grup C de Preferent, els 7 primers classificats han passat a disputar la fase d’ascens en una lligueta en la que s’arrosseguen els resultats de la fase regular, disputant-se les dos places que donen dret a jugar la pròxima temporada en categoria autonòmica.

El N.B. començava esta fase definitiva visitant la pista del CB Benigànim i no podria fer-ho de millor manera. Desprès d’uns minuts inicials d’intercanvi de cistelles, en 5 minuts trepidants els alzirenys colpejaven amb un parcial de 0-14 per col·locar-se 4-19 als 7 minuts de partit. L’entrenador local es veia obligat a parar el partit per taponar la sangria, arribant-se a la fi del primer quart amb un avantatge de 13-24 per als visitants.

El segon quart va resultar el més igualat de l’encontre. Benigànim aconseguia parar les ofensives de l’oponent i aprofitant-se de les segones opcions anotava amb més facilitat, de forma que al descans es mantenia la mateixa diferència a l’electrònic (26-37).

Els de casa semblaven disposats a rescabalar-se de la severa derrota patida unes setmanes abans al Pérez Puig acostant-se 33-39 als dos minuts de la represa, però als de la Ribera encara els quedava una marxa més, tornaren a la seua millor versió en defensa i a les transicions ràpides, rematades sovint per un Artur Argente que es va erigir en dominador de la pintura, autor de 11 punts en poc més de 5 minuts. Un demolidor parcial de 4-21, deixava el partit clarament sentenciat a la fi del tercer quart (37-60).

Davant un rival que havia deixat de creure en les seues opcions, Alzira va continuar oferint una excel·lent mostra d’ambició i joc col·lectiu, estirant l’avantatge fins al 47-77 final.

Els de Roberto Craig descansaran la propera jornada, abans de visitar en dos setmanes la pista del C.B. Moixent amb el que se disputaran el lideratge del grup.

NOU BÀSQUET ALZIRA 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal