" />

Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 2 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Nomdedéu: “Idea és un referent en matèria d’ocupació”

El secretari autonòmic d’Ocupació de la Generalitat Valenciana Enric Nomdedeu ha visitat hui Alzira

 



.-000049

._000472

El secretari autonòmic d’ocupació de la Generalitat Valenciana, Enric Nomdedeu ha visitat hui Alzira per conèixer in situ els programes d’ocupació i formació que està duent a terme a la ciutat. Nomdedéu ha valorat la ciutat com un exemple en el tema d’ocupació. “Idea porta 26 anys fent la seua tasca en matèria d’ocupació i és referent, especialment en el desenvolupament de projectes europeus”.

Es tracta d’una visita pendent, que havia quedat ajornada amb motiu de la pandèmia i en la qual, el responsable de Labora ha visitat el taller d’ocupació Et formem que s’enceta ahir mateix, l’escola taller Revitalitza, els diversos cursos de formació i les instal•lacions de l’escola de cuina Idea.

Al llarg del recorregut, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, li ha presentat també el nou projecte, El teu itinerari vital. Un projecte en el que s’integra formació i ocupació i que comptarà amb la participació d’aturats, empreses i professionals que ja no estan en actiu però que poden aportar una gran experiència. “Tenim per davant una gran aposta per al nostre municipi que ja ha estat presentada i compta amb el beneplàcit del Consell econòmic i social”, ha explicat Gómez.

El màxim responsable de Labora ha aprofitat la visita per fer valoració de les últimes dades de l’enquesta de població activa. Segons Nomdedeu, 12.000 persones han abandonat les llistes de l’atur este mes, entre ells un 8% dels que s’han incorporat al mercat laboral són joves. Unes notícies alentidores que tanmateix no neguen la realitat que ha deixat la pandèmia.

Nomdedéu recorda que a hores d’ara no s’està creant ocupació nova, tot i que si que està tornant la gent que estava en Erto a treballar. Ara el gran repte és tornar al mercat laboral a les persones més majors i també els jóvens. En este sentit, el secretari autonòmic ha destacat la tasca que s’està fent des de la Generalitat per a gestionar les ajudes post-covid, una gestió que ha posat la Comunitat Valenciana en un lloc capdavanter respecte a altres comunitats.

Ajuntament d’Alzira 

 

 

._000784
 
 

._000006VD

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal