Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
martes, 8 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira certifica l’ascens a autonòmica a falta de dos jornades

CBC Manises B, 71 - NB Alzira, 90


._000600

.-000049

Sense fer un dels seus millors partits, el NB Alzira obtenia en Manises una victòria que serveix per aconseguir l’objectiu pel que ve treballant des de finals d’agost en una temporada atípica, plena d’entrebancs a causa de la covid als que l’equip ha sabut sobreposar-se, sent capaç de superar en tot moment les dificultats per entrenar, les parades de la competició o la falta de públic al partits. L’entrenador Roberto Craig ha sabut conformar un equip guanyador amb 10 jovens jugadors entre 19 i 24 anys, formats a la pedrera del club, i dos veterans que han aportat equilibri i experiència.

El primer quart es va jugar al ritme de Manises que amb un equip més veterà i amb més centímetres va plantejar una defensa zonal durant els 40 minuts de partit que per moments es va entravessar als blaugrana. Els locals anaren per davant els 5 primers minuts de partit que va continuar molt igualat fins als últims instants del quart en que un triple sobre la botzina d’Antonio Garcia marcava una mica de distància (16-22).

Alzira va començar a trencar el partit castigant des de la línia de 6,75, un aspecte en el que no ha brillat especialment al llarg de la temporada. Un parcial en 6 minuts de 6-21, amb 5 triples inclosos, començava a decantar el partit clarament al seu favor, arribant-se al descans 28-50.

Poca història va tindre la segona meitat. Manises inalterable en el seu plantejament, intentant que el partit es jugara al ralentí i  dominant el rebot en les dos anelles, mentre que Alzira jugava a ràfegues, intentant córrer però no sempre amb èxit. Gràcies sobre tot a la bona actuació dels interior Simon Ivanov i Artur Argente, els de la Ribera guanyaven el tercer quart 14-24 i deixaven el partit clarament sentenciat (42-74). Amb el cap dels alzirenys  més pendent de les celebracions que d’aplicar-se en el joc i continuar ampliant l’avantatge, els locals aprofitaren per dominar amb claredat l’últim quart (29-16) i maquillar el resultat. D’esta manera, quan encara falten dos jornades per disputar-se, Alzira consolida el seu lideratge a la classificació i assegura de forma matemàtica la seua presència, set anys després, en Autonòmica, categoria que es va perdre la temporada 2013-14 i que se recupera després de passar dos any per categoria zonal i quatre en Preferent. Els últims tres anys l’equip ha estat fregant les places d’ascens però només enguany ha estat possible aconseguir-ho, pas a pas, apostant per la gent de casa i intentant construir un projecte amb bases sòlides. El repte de Roberto Craig i els seus pel que queda de competició serà acabar com a campions de grup, i per aconseguir-ho haurà de guanyar els dos partits que li queden a casa, el primer d’ells dissabte que ve contra Carcaixent, un derbi comarcal que sempre resulta apassionant.

NOU BÀSQUET ALZIRA

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal