Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Nou Bàsquet Alzira s’emporta el derbi

NB Alzira, 77 – CSA Carcaixent, 53


 

._000472

 

 
._000788
 

Qualsevol enfrontament entre Alzira i Carcaixent no està mai exempt de passió, i tampoc ho va estar este, encara que els visitants ja no es jugaven res i tan sols els locals, amb l’ascens garantit, aspiren a rubricar la temporada acabant campions de grup.

D’eixida, tots dos equips mostraren poc encert anotador, 3-3 als tres minuts i mig de partit, però un parcial de 9-0 en els minuts següents donava el primer avantatge clar als alzirenys que anaren millorant la seua producció ofensiva al temps que mantenien una impecable fermesa defensiva i concedien tan sols 7 punts en els 10 primers minuts de partit (19-7).

De la mateixa manera va continuar el segon quart, en el que els de Roberto Craig oferiren els millors moments de l’encontre, arribant a dominar 34-10 als 5 minuts.

En vista de que no hi havia manera de detindre el rival, l’entrenador carcaixentí va optar per canviar la defensa individual per una zonal, alteració que va canviar la dinàmica del partit que es va convertir en un duel molt més travat i espès. Tot això s’arribava al descans amb un clar 38-19 favorable als alzirenys.

Els blaugrana tenien cada vegada mes dificultat per superar la zona plantejada per Carcaixent, aprofitant la major alçada i envergadura dels seus jugador, que als 7 minuts del tercer quart arribaren a retallar la diferència a només 12 punts (44-32).

El tercer quart va ser per als visitants 17-22 i si be els locals continuaven gaudint d’una diferència encara notable (55-41), les seues dificultats anotadores i les bones sensacions de Carcaixent en els últims minuts, feien que estos no renunciaren a la victòria de manera que el partit semblava abocat a un últim quart obert on encara podia ocórrer qualsevol cosa.

Afortunadament per Alzira, els dubtes en que havia acabat l’acte anterior prompte quedaren dissipats. Amb un triple de Luca Soler i 4 punts consecutius de Tito Pedrero, signaven un parcial d’eixida de 7-0 i tornaven a augmentar la diferència per damunt dels 20 punts.Faltaven quasi 8 minuts de partit per disputar-se però pocs podien ja pensar que la victòria poguera escapar-se als blaugrana.

Al remat acabaren imposant-se 77-53, diferència que podria ser mes curta si Carcaixenthavera tret mes partit dels nombrosos llançaments de tir lliure de que va disposar. Fins en 41 ocasions anaren a la línia de 4,60 per 22 dels locals, però el seu encert va ser tan sols del 46%.

El partit va comptar amb l’assistència del Regidor d’Esports Fernando Pascual que va voler acostar-se al pavelló per felicitar l’equip alzireny per la seua exitosa temporada.

El NB Alzira continua disputant-se el lideratge amb el CB San Pedro Moixent que derrotava Manises 68-64. Per culminar esta extraordinària temporada haurà de vèncer en la última jornada a Martínez Valls Ontinyent que visitarà el Pérez Puig en la jornada que tancarà la competició.

NOU BÀSQUET ALZIRA

 

._000722

._000755

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal