Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira continua amb els tractaments contra el mosquit tigre

Hui divendres i els dies 12 i 13 de juliol tindran lloc els tractaments


 


._000829

._000832

Hui comença el tractament mensual, corresponent al mes de juliol, per a combatre el mosquit tigre a Alzira. Com s’està fent des de fa 4 mesos, tots els municipis adherits al programa del Consorci de la Ribera, continuen amb la programació periòdica de tractaments contra este insecte.


Els mesos d’estiu són els de major proliferació de manera que es porta a terme un tractament més intens, al que també se suma la fumigació aèria contra la mosca negra que trobem en grans masses d’aigua corrent, com és el cas del riu Xúquer on la Mancomunitat  ja ha completat la fumigació per aire.


“Encara que enguany no hi ha una gran incidència d’insectes, seguim atents als avisos de la ciutadania amb l’objectiu de mantindre esta situació i evitar la proliferació del mosquit tigre. El fet d’actuar de manera mancomunada i amb una programació que inclou sis mesos a l’any, fa que puguem parlar d’una reducció de presència” ha explicat la regidora de Sanitat, Gemma Alós.


Per la seua banda, l’empresa encarregada de fer el tractament, Lokímica, ha informat que al llarg del dia de hui i el proper dilluns i dimarts, estaran a Alzira revisant el municipi. L'actuació consistix a comprovar les zones d'acumulació d'aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.


Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic a
[email protected] o mitjançant la bústia ciutadana en www.alzira.es, preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret.Des de la regidoria de Sanitat, a més, continua una campanya informativa amb consells per a evitar la reproducció del mosquit tigre en espais privats. A hores d’ara no s’han comunicat per part de la ciutadania incidències importants, així i tot seguim pendents de qualsevol informació que puga arribar al departament de sanitat.

Ajuntament d’Alzira

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal