Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 14 de agosto de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Programació de les Naturnits per al mes d’agost

Naturnits és un programa de rutes nocturnes (sopar i senderisme interpretatiu) que es desenvoluparan en el paratge Natural de la Casella



._000765


._000828

Es presenta el cartell de noves rutes Naturnits per al mes d’agost i esta vegada amb novetats com les BiciNaturnits, rutes interpretatives en bicicleta des d’Alzira a Simat.

Naturnits és un programa de rutes nocturnes (sopar i senderisme interpretatiu) que es desenvoluparan en el paratge Natural de la Casella, en grups de fins a 30 persones, majors de 18 anys. En les que gaudirem de totes les sensacions que ens dóna la naturalesa; els sons de la nit, l'aroma de la muntanya mediterrània o l'observació de les estrelles i de la lluna.

 
Programa de rutes:

- Dijous 5 d’agost –Font del Barber. De cendra i argent. 14 km – desnivell de 500 m. Dificultat tècnica baixa

- Dijous 12 d’agost – cova de la Galera. La senda de l’haca. 6,5 km – desnivell 150m. Dificultat tècnica moderada- alta. Activitat per a menors de 30 anys, finança el Consell de la Joventut d’Alzira

- Dijous 19 d’agost – pujada a l’Ouet. “Balcó al mar dels estels”. 7 km – desnivell 380m. Dificultat tècnica alta.

- Dijous 26 d’agost – Font del Garrofer. Grills i Gripaus. 3.5 km – desnivell 150 m. Dificultat tècnica moderada

- Dimarts 3 d’agost i dimarts 17 d’agost Bici-Naturnit “Obrint Camí”, ruta interpretativa en bicicleta per la via verda Alzira-Simat, 30 km. Desnivell 150m. Dificultat tècnica mitjana.

 

Les activitats tindran una durada completa d'unes 4 hores que inclouen sopar a l’àrea recreativa de la Casella i ruta aproximada de 3 hores. L’activitat té un preu de 4 euros per despesa de taula o bé de 7,5€ si es demana entrepà.

Cal fer inscripció prèvia a www.interpretayeduca.com/esdeveniments, per a més informació es pot contactar amb [email protected].

En la ruta gaudirem de totes les sensacions que ens dóna la naturalesa (els sons de la nit, l'aroma de la muntanya mediterrània, l'observació de les estrelles i de la lluna, etc...) programa de rutes nocturnes que es desenvoluparan en el paratge Natural de la Casella.

Aquestes rutes dirigiran a un grup de fins a 30 persones a través d'una experiència immersiva que aconseguisca transmetre el nostre patrimoni nocturn.

Les activitats tindran una duració completa d'unes 4 hores i que es distribuiran de la següent forma:

20.00 h - Sopar en l'àrea recreativa de l'antic camp de tir. Recomanem establir un menú especial o serbi amb els gestors del bar i publicitar-lo al costat de la comunicació de l'activitat.

21.00 h - Recepció de visitants i presentació de l'activitat.

21.15 h - Inici de l'itinerari.

00.00 h - Finalització aproximada de la ruta.

I també és una manera de donar significat als nostres trets naturals i culturals perquè siguen estimats i conservats.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 


._000472VD

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal