Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de 8.000 persones utilitzen les instal·lacions de la piscina coberta al mes de setembre

La regidoria d'Esports manté la modalitat de passes combinats per tal de facilitar als usuaris la utilització variada de les instal·lacions de la forma més econòmica


 

._000581

 

.-000132
 

Un total de 8.117 usuaris practiquen activitat física a les instal·lacions de la piscina municipal coberta. Tant la pròpia piscina com el gimnàs concentren la major part d’esportistes. Entre les activitats que es realitzen es troben les dirigides com són els cursets de natació, la natació escolar, climateri, fibromiàlgia, cursos multiús i cursos de pàdel; a més de les persones abonades que fan un ús individual d'esta infraestructura esportiva.

Les persones que ho desitgen es poden apunta a l'oferta d'activitats que inclou cursets de natació per a xiquets i adults i també activitats terapèutiques, aiguagim o balneari urbà. La piscina segueix oferint gimnàs esportiu i activitats en sec com GAP, spinning, pilates, TRX, zumba, bootcam i aerojump.

La Regidoria d'Esports manté la modalitat de passes combinats per tal de facilitar als usuaris la utilització variada de les instal·lacions de la forma més econòmica amb el passe d'or: amb accés a la piscina, gimnàs i balneari; passe de plata: accés a la piscina i gimnàs o piscina i balneari; passe de bronze: accés a la piscina.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “A poc a poc tornem a la normalitat i això es pot observa amb l’increment de les persones que fan ús de les instal·lacions esportives com és el cas de la piscina coberta, que de nou va agafant el ritme prepandèmic” L’edil també ha afegit que “Cal tranquil·litzar als veïns i veïnes d’Alzira, per això vull remarcar que la pràctica de l’esport a Alzira és segura i compta amb totes les mesures necessàries enfront de la Covid-19”.

Les instal·lacions estan obertes en horari ininterromput de dilluns a divendres de 7:00 a 22:00, dissabtes de 7:00 a 20:00 i diumenges de 8:00 a 14:00. Es poden consultar totes les dades i horaris de les diverses especialitats a carrer Verge de la Murta s/n, o telefonant al 96 312 83 04.

Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 29/10/2021
"El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que..."
¡Mentira!
viejo - 30/10/2021
¿Nos está diciendo el concejal que uno de cada cinco alzireños incluidos bebés y mayores de 80 años utilizan las instalaciones de la piscina municipal? Es muy posible que Benito tenga razón y nos esté intentando colar una mentirijilla.

saludos
Eugenio - 30/10/2021
Si un usuario va todos los días a la piscina, cuenta por 30. Si otro va tres veces or semana, cuenta por doce, etc.
Las cuentas del Gran Capitan.
Parecen los Presupuestos de Sanchez
JG - 30/10/2021
La costumbre de Pedro Sánchez: la mentira y eso se contagia
Benito - 30/10/2021
¿Qué esperabais? Hay cientos de parejas indisolubles, que el uno no sería sin el otro: Romeo y Julieta, don Quijote y Sancho, Tristán e Isolda... Y, también, Pascual y la mentira.

JG, Sánchez tiene 49 años. Pascual se da golpes en el pecho como un primate presumiendo de llevar 33 años en política; es decir, cuando Pascual comenzó a mentir Sánchez estaba en EGB. Pero se ve que la mentira va implícita en el carnet de sociata.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal