Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 9 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira realitza la 8ª edició de ‘Donació Sang Solidària La Gallera Jove’

El dissabte 11 de desembre, en horari de 9:30 a 14 hores i de 16 a 20:30 hores


 
._000809

 

._000821
Un any més, la Regidoria de Sanitat col·labora amb la Donació de Sang que organitza el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana junt amb la Gallera Jove. Es tracta ja de la huitena edició i es realitzarà en l’emblemàtic edifici de La Gallera, concretament als salons Daurat i Àrab.

A la roda de premsa de presentació celebrada este matí han assistit la regidora de Sanitat, Gemma Alós; Pepe Llinares, de la Gallera Jove; Roberto Roig Oltra, cap de Servei d’Hemodonació del Centre de Transfusió CV, i Esther Navarro Illana, decana adjunta Grau d’Infermeria Universitat Catòlica de València. La donació es realitzarà el dissabte 11 de desembre en horari de 9.30 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores. Els requisits per a poder donar sang són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú. Les persones que donen rebran un detall per la seua implicació i participació.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha agraït l’esforç realitzat per la Gallera Jove per organitzar un any més este acte, ja que «si hem aprés alguna cosa de la pandèmia, és ser solidaris i ara és el moment de demostrar-ho. Com cada any, animem a totes i tots que hi vinguen a donar sang, perquè amb esta acció estaran salvant tres vides». Per la seua banda, el Dr. Roig ha agraït a la Gallera la tasca que ha portat a terme al llarg d’estos dos anys, ja que la Gallera col·labora amb el Centre de Transfusió en les donacions de sang que es realitzen mensualment.

Esther Navarro ha animat a tots i totes a regalar vida amb les seues donacions de sang. Ha recordat, també, que donar sang és completament segur, perquè es respecten totes les mesures de seguretat per a evitar contagis. Este esdeveniment solidari està organitzat per la Gallera Jove, el Cercle Alzireny La Gallera, Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira. A més, col·labora la Universitat Catòlica de València i Edicions Bromera.

Des de la Gallera Jove, han explicat que per a ells tancar l’any amb este acte solidari és la millora manera de fer-ho i han animat a tots els alzirenys i les alzirenyes a participar el dissabte vinent i ha fet una crida als més joves perquè donen sang per primera vegada.

Ajuntament d’Alzira 

 

 

 

 

 

 

 


._000739

 ._000568

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismoSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal