Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de enero de 2022
Clic en la foto para ampliar

Obres del canal interceptor d'Alzira
Imatge d'arxiu: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Alcalde d’Alzira silencia a les víctimes del canal

"Decidint a les Juntes de Govern en lloc de fer-ho al Ple es priva a la ciutadania i als seus representants del debat sobre els arguments aportats pels ciutadans en les al·legacions i recursos"



._000759 

Diego Gómez denegà ahir la petició de l’associació de veïns Basses-Ribera d’intervindre davant el Ple defenent la suspensió cautelar de les obres del canal interceptor fins que aquest puga desaiguar quant s’amplie el barranc de La Casella.

L’associació, també, acompanyant els veïns al·legà per tal de millorar el projecte i recorregué en contra dels arguments dels serveis tècnics municipals per desestimar-les.

Els arguments de les al·legacions i recursos han estat assumits per la Corporació, per unanimitat, en Ple extraordinari, i confirmats  per l’estudi adjudicat a TYPSA pel MITECO, per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i per l’estudi encomanat per l’ajuntament a la Universitat Politècnica de València. 

El Reglament d’organització i funcionament de les entitats locals, estableix que quant una associació desitge efectuar una intervenció davant el Ple en relació a algun punt de l’ordre del dia en la prèvia tramitació administrativa del qual hagués intervingut com a interessada, haurà de sol·licitar-li-ho a l’Alcalde abans de començar la sessió.

Al punt Dació de compte, es dugué al Ple d’ahir, entre altres, l’acord de la Junta de Govern del 19.1.22 que desestimà els 13 recursos veïnals en contra de l’acord de Junta de Govern del 18.3.21 que desestimava les 55 al·legacions al projecte d’Obres de captació dels barrancs de Les Estreles, Fosc, Gràcia Maria i Camí de l’Arena (Canal Les Bases II) que al Ple del 22.5.19 aprovà i exposà al públic. 

Decidint a les Juntes de Govern en lloc de fer-ho al Ple, es priva a la ciutadania i als seus representants, tant veïnals com polítics, del  debat sobre els arguments aportats pels ciutadans en les al·legacions i recursos, fent-la desistir d’aportar millores a les decisions preses pels seus representants escollits per gestionar les administracions.

Associació de veïns Basses-Ribera

 


._000852

.-000415


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 29/01/2022
A esto yo lo llamo, " amagar el cap baix del ala ", pasar de los vecinos y de sus problemas, que no se trata de un contenedor con la tapa rota, que eso es cosa de cierto concejal, y no precisamente donde metió la pata hasta el cuello, y ahora nadie quiere reconocer, ( rotonda carretera de Tavernes ), a todo esto que esta ocurriendo se le llama SUPREMACISMO, si se tratara de asuntos del CATAPUM, si que se les escucharía, acudirían pronto, y solucionarían todo lo que hiciese falta a la máxima brevedad posible, y imposible si hiciese falta, pero claro, solo se trata de unos barrios que se inundan, y eso no tiene la más mínima importancia, paga el consorcio de seguros

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal