Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
domingo, 30 de enero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira licita per urgència la renovació del sostre del pavelló Fontana Mogort amb un pressupost d’execució de més 2,5 milions d’euros

El projecte, que posarà solució a les filtracions, preveu la substitució integral de la coberta del pavelló municipal i l’augment de l’altura fins a 8 metres



.-000331

._000448

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Alzira va aprovar este dimecres passat el projecte refós de les obres d’intervenció en el Pavelló Fontana Mogort presentat el dia 21 de gener de 2022 i subscrit per l’arquitecta Eva Fernández Simó de l’empresa Xúquer-Arqing, SL, amb un pressupost de 2.576.940,65 € (IVA inclòs).

Així mateix, va declarar la urgència en la tramitació de l’expedient de contractació, perquè es tracta d'una actuació d'interés públic, a més a més, argumenten des del departament tècnic de l’Ajuntament d’Alzira, existix un procediment anterior de licitació pública i el projecte a licitar és un document d'esmena de l'anterior, i «hi ha una necessitat urgent, atés l'ús d'instal·lació esportiva municipal per moltes associacions de la ciutat».

A estes circumstàncies els tècnics afigen que la situació es veu agreujada pel període de temps transcorregut des del tancament de l'activitat en el pavelló municipal, des de 2019.

«Amb l’objectiu d’accelerar els tràmits, es licitarà per urgència i la tramitació es farà en la meitat de temps, perquè el que nosaltres volem, com els esportistes d’Alzira, és que el Fontana Mogort estiga a punt com més prompte millor», indica el regidor de Serveis Urbans i Esports, Fernando Pascual.

D’acord amb l’expedient, la tramitació per via d’urgència representa seguir el mateix procediment que per als tràmits ordinaris, però tindran preferència per al seu despatx pels diferents òrgans que intervinguen en la tramitació, que disposaran d'un termini de cinc dies per a emetre els respectius informes o omplir els tràmits corresponents; els terminis establits per a la licitació, adjudicació i formalització es reduiran a la meitat i el termini d'inici de l'execució del contracte no podrà excedir d'un mes, a comptar des de la formalització.

El projecte consistix en la substitució integral de la coberta del pavelló, garantir la correcta impermeabilització del sostre i la connexió del sistema de drenatge de les instal·lacions existents, ja que en els últims anys s’han enregistrat diversos problemes de filtracions en la coberta en els períodes de fortes pluges.

També està previst que els pilars augmenten metro i mig per tal de dotar fins a huit metres l’altura lliure de les pistes esportives, així com la instal·lació de panells que faciliten l’entrada de llum natural.

Els treballs es realitzaran en tres fases per a no deixar el pavelló totalment al descobert. Es planteja, a més, un sistema de recollida d’aigües pluvials de la coberta i la substitució de les lluminàries situades en la coberta pel sistema led, per tal de propiciar un estalvi en el consum energètic i millorar la qualitat del llum.

D’esta manera, s’inicia l’expedient, per tramitació urgent, de la contractació de les obres d’intervenció en el Pavelló Fontana Mogort, que serà adjudicat per procediment obert.

Així mateix, es va aprovar el plec de prescripcions tècniques, inclòs en el projecte d’obres presentat el dia 21 de gener de 2022, i el plec de clàusules administratives particulars subscrit el dia 24 de gener de 2022. I també es va aprovar la despesa de 2.576.940,65 €, corresponent al pressupost d’execució de les obres d’intervenció en el Pavelló Fontana Mogort, i la corresponent consignació pressupostària.

Ajuntament d’Alzira

 

.-000132VD

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 30/01/2022
"[...] indica el regidor de Serveis Urbans i Esports, Fernando Pascual"
¡Mentira!
David - 30/01/2022
Pero urgencia es a dedo?
bernaet - 30/01/2022
Y los nuevos Juzgados para cuando, yo creo que hacia el año 2100...y tampoco, ruina y más ruina.
juanes - 31/01/2022
Y la reestructuración, con ampliación del paso por el puente de Játiva, del canal de la Casella, ¿ para cuando ?,

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal