Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 IDEA oferix quatre cursos per a capacitar en l’ús de les tecnologies i ‘reduir l’escletxa digital’

La formació tracta sobre el paquet lliure d'Office, sobre els tràmits digitals o navegar per Internet i hi ha un total de 10 places disponibles per a cada una de les activitats


 .-000006

._000809

El Servei de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, IDEA, oferirà durant els pròxims mesos quatre cursos sobre e-learning del programa «Saps», un servei de formació gratuïta impulsat per la Generalitat Valenciana a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC). La finalitat de «Saps» és formar els ciutadans en conceptes que els siguen d'utilitat i els aporten coneixements aplicables al seu dia a dia. Els cursos oferits a Alzira tracten sobre el paquet lliure d'Office, sobre els tràmits digitals o navegar per Internet, amb l’objectiu de «reduir l’escletxa digital».

El primer serà «e-INTERNET», per a aprendre els conceptes bàsics de la xarxa Internet. Està destinat a ciutadans que s'inicien en la navegació per la xarxa i que volen començar a usar-la. Les sessions es realitzaran en horari de dilluns i dimecres de 15 a 16 hores. La duració del curs és de 15 hores. El següent taller serà «e-WRITER», per a aprendre a utilitzar l'eina Writer del paquet ofimàtic LibreOffice i l'ús bàsic d'este model de desenvolupament de programari disponible en Internet de manera gratuïta. Les sessions es realitzaran en horari de dimarts i dijous, de 15 a 16 hores, amb una duració total de 20 hores. El període de matriculació d’estes dues propostes acaba el 28 de març.

Fins al 2 de maig està oberta la matrícula per als següents cursos: «e-CALC», sobre el maneig de Calc, un programa d’OpenOffice que s'assembla a l'Excel de Microsoft Office, per a poder utilitzar-lo en la vida diària i en el treball. Les sessions es realitzaran dilluns i dimecres de 15 a 16 hores. Té una duració de 20 hores. El curs «e-TRAMITA» es realitzarà en horari de dimarts i dijous, de 15 a 16 hores, amb una duració total de 15 hores. En ell es coneixeran els tràmits a través d’Internet amb l'Administració Pública, s’aprendrà a realitzar consultes i tramitacions de manera segura i autèntica, i s’explicarà els sistemes de certificació per a comprendre el seu ús i aprendre a utilitzar-los amb total seguretat i confiança. Les dates de realització d’estos dos cursos són el 9 de maig i el 9 de juny. Per a cada una de les activitats hi ha un total de 10 places disponibles.

Ajuntament d’Alzira
 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Héctor Martínez Salvador - 24/03/2022
Hola buenas estaría interesado, saludos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal