Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 26 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Club Nòu Bàsquet Alzira i Club Balonmano Ribera Alta denuncien el mal estat de les instal·lacions del Pavelló Pérez Puig

"Si ja és dificultosa la tasca d'entrenar tants equips en una sola pista, ara ens veiem amb el problema de que les instal·lacions esportives simplement no obrin les seues portes quan plou"


.-000466

._000581

Des del Club Nòu Bàsquet Alzira volem sumar-nos als comunicats d'altres clubs esportius de la ciutat que, igual que nosaltres, no han pogut utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a dur a terme els entrenaments dels seus esportistes a causa de les pluges d'aquests dies.

Des de fa ja anys, a causa del greu problema que té l'estructura de la principal instal·lació esportiva coberta de la nostra ciutat, el Poliesportiu Fontana Mogort, diversos clubs ens hem hagut d'adaptar a les instal·lacions del Pavelló Pérez Puig, sens dubte, insuficients per a la quantitat d'esportistes que hi fan ús diari d'aquestes.

Si ja és dificultosa la tasca d'entrenar tants equips en una sola pista, ara ens veiem amb el problema de què les instal·lacions esportives simplement no obrin les seues portes quan plou. No cal dir que des de sempre, aquesta pista del Pérez Puig, ha tingut problemes amb les goteres i ens hem hagut d'adaptar a aquest fet tan vergonyós de cara als equips visitants en cada partit quan plou.

És per això que volem expressar el nostre malestar davant una situació molt perjudicial per a les nostres escoles esportives, pares i mares de tots els xiquets i xiquetes que s'esforcen a practicar un esport i tota la resta d'esportistes que sacrifiquen el seu temps per representar a Alzira en les competicions esportives per tota la comunitat.

Si bé tenim en compte que la solució a la mancança d'espai per a poder entrenar i jugar passa per disposar d'un Poliesportiu Fontana Mogort remodelat i en condicions -conscients que aquesta no és una solució a curt termini, encara que estem veient que ja està passant més temps del promés en un inici- demanem que se solucione amb urgència el problema del sostre del Pérez Puig per poder entrenar encara que ploga, i a més a més, demanem un aclariment de quines són les raons o els protocols pels quals les instal·lacions hagen de tancar cada vegada que plou, ja que cap altra instal·lació municipal no deixa de funcionar segon siguen les condicions meteorològiques o alertes pel mal oratge.

El Club Balonmano Ribera Alta amb el present comunicat vol mostrar el seu complet desacord amb el tancament de les instal·lacions esportives cada vegada que plou a la nostra localitat. A més de no entendre com portem arrossegant aquest problema tants anys. No entenem com l'Ajuntament d'Alzira no ajuda als Clubs Esportius d'Alzira a buscar algun tipus d'alternativa per a poder dur a terme les sessions d'entrenament i la disputa dels partits. La que volen fer creure que és la ciutat de l'esport, es converteix en la ciutat de "cada u s’apanya". Passen els anys, però no pareixen les solucions. Malauradament, els damnificats són les nostres xiquetes i els nostres xiquets que no poden assolir l'hàbit saludable de l'esport per falta d'instal·lacions i ajuda per part de l'Ajuntament de la "capital de l'esport".

Club Balonmano Ribera Alta

Club Nòu Bàsquet Alzira 

 

 

._000861

 

._000587
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquetGeneralInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal