Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 3 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El festival Nan@fest oferix 50 propostes en la sisena edició

El parc de l’Alquenència acollirà el públic familiar que recupera la diversió cara a cara



._000743
 
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira ha presentat la sisena edició del Nan@fest, que tindrà lloc el dissabte 7 de maig al parc de l’Alquenència, de 10.30 a 20 h, i que reunirà milers de visitants.
«El Nan@fest d’enguany és una gran festa de retrobada amb els xiquets i les xiquetes, que podran gaudir d’unes 50 d’activitats lúdiques, divertides i participatives, totes elles gratuïtes. Amb motiu del nomenament d’Alzira com a Capital Cultural Valenciana 2022, i quasi superada  la pandèmia de la COVID-19, hem ampliat el nombre de tallers, jocs i actuacions de gran qualitat. Cal destacar la presència d’artistes locals, associacions culturals, editorials i llibreries, així com dels bombers, protecció civil i policia municipal. Un festival necessari per a recuperar l’alegria, la diversió i la normalitat», ha informat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.
Al programa es detalla cada activitat, horari i ubicació. En el punt d’informació es podrà adquirir una samarreta del Nan@fest, una motxilla (gorra, botelleta d’aigua, set d’escriptura, conte i carasseta de Dril) i el tauler amb el Joc de Dril i el Tres en Ratlla del Reciclatge. També s’obsequiarà amb un gelat cada xiquet o xiqueta, gentilesa d’ICFC. 
Les activitats estan distribuïdes en diferents espais: el Nanobiblio, el campament indi, multiaventura, espai crea (12 tallers), zona menuda, fira del llibre, contacontes, zona Food Trucks, nan@relax, nan@picnic, jocs populars, paradetes de fira i zona d’educació viària. 
Comptarem amb les animacions d’Scura Produccions, Pupetes i la mascota Dril. Al fotoreclam del Serval es poden fer fotos divertides i agafar adhesius que parlen en valencià.
Als escenaris tindran lloc els concerts de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics, La Factoria de Sons amb Aitana Ferrer i el grup Canta Canalla. 
Altres activitats musicals són: classes de Zumba Kids a càrrec de Lorena Carrión, Banda Jove de la SMA, batucada a càrrec de Raízes Escola de samba-reggae, Espai de Rock i mostra de danses a càrrec del Grup de Danses d’Alzira.
«L’Ajuntament d’Alzira continua facilitant l’accés a la cultura i a la diversió a tots els ciutadans i un exemple n’és el Nan@fest. Este prestigiós festival de música per la família està més que consolidat i atrau gent de la comarca. Enguany hi ha moltes ganes de jugar, d’experimentar, de crear, de cantar i ballar i de fer amics. Podrem compartir vivències que han estat restringides durant la pandèmia. Continuem potenciant els hàbits saludables, el respecte al medi ambient i a les persones, la tolerància, les arts i tot allò que ens identifica com a poble valencià», ha declarat l’alcalde, Diego Gómez.
Ajuntament d’Alzira
 


 ._000836


._000853 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal