Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 9 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Èxit rotund del Nan@fest Alzira 2022

Al voltant de 5.000 persones es divertixen en l’edició d’enguany que consolida el festival com un referent comarcal



.-000367

._000780
Al voltant de 5.000 persones acudiren al parc de l’Alquenència d’Alzira per a participar en la sisena edició d’este festival, dirigit al públic familiar, que és tot un referent comarcal.  Els xiquets i les xiquetes  participaren en les 50 activitats (tallers, animacions, jocs, actuacions, balls, representacions…) amb moltes ganes de jugar, divertir-se, experimentar i descobrir. Els assistents podien adquirir una motxilla, una samarreta, el tauler dels Jocs de Dril i el gelat que ICFC va obsequiar als més menuts. A l’entrada podien dibuixar i signar al llibre de benvinguda,  fer-se una foto amb Dril,  al fotoreclam amb els modismes alzirenys i en la lona «Juguem amb el logo de la Capitalitat Cultural».
Cada activitat estava perfectament delimitada i complint les normes sanitàries vigents. Encara que hi havia una gran varietat d’opcions, en algunes calgué fer un poc de cua, sobretot en el taller de cerámica de Xavier Claur, l’espai de multiaventura, el rocòdrom i l’Escape Room.
I molta música, començant amb la cercavila i el concert de la Banda Jove de la Societat Musical, el Grup de Danses d’Alzira, zumba, batucada, Espai de Rock i les animacions  de Puetes i d’Escura Produccions. L’escenari principal va reunir el nombrós públic que assegut sobre la gespa o en peu, cantaven i ballaven les cançons de Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics (de matí),  La Factoria de Sons i Aitana Ferrer, Canta Canalla (vesprada).
Per una altra part, contacontes, teatre, pintura, bombolles de sabó, pintacares, globoflèxia, zona de relaxació, jocs tradicionals… Els xiquets i les xiquetes també tingueren l’oportunitat de pujar al camió dels bombers, ambulància, zòdiac, arruixar amb la mànega, gràcies a la implicació de Protecció Civil, Policia Local i Bombers.
També cal destacar els estands d’associacions com La Cua, Cepaim, la Nostra Veu, Creu Roja, Adafir, la Ribera en bici… I editorials com Reclam, Bromera, Edicions 96, Gusanillo… 
El regidor de Cultura, Alfred Aranda, manifesta que «el balanç que fa l’equip de la Regidoria de Cultura del Nan@fest 2022 és més que satisfactori. Tot va funcionar com estava previst, cap incidència, rècord de participació i moltíssimes felicitacions per part dels visitants. És una gran satisfacció contribuir a fer arribar la màgia, la creativitat i la diversió del Nan@ofest als xiquets i les xiquetes, alguns dels quals és la primera vegada que el viuen amb tota la seua intensitat.  Hi havia un ambient de proximitat, de receptivitat i de diversitat que ens anima a seguir en esta línia».
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialActividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 09/05/2022
Les coses com son, este festival està molt ben pensat. Vam passar un dia genial amb la família i els xiquets. El parc estava preciós, espectacular la varietat de jocs, paradetes, activitats i animació... i gran afluència, inclús ve gent d'altres pobles. Enhorabona a l'Ajuntament/regidoría per esta gran iniciativa. Quan les coses estàn ben fetes, es diu i no passa res.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal