Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 14 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Hui, concert benèfic de l'agrupació de la Societat Musical d'Alzira IBN JAFADJA

A benefici del poble ucraïnés i les aportacions poden realitzar-se comprant l'entrada o mitjançant el fons solidari “Som Alzira”



._000712

._000857
La Societat Musical d'Alzira reprén la seua activitat amb dos concerts al Gran Teatre d'Alzira. El dissabte 14 de maig, a les 19.30 hores, escoltarem l'agrupació Ibn Jafadja amb el concert Ballables, concert a benefici del poble ucraïnés. Les entrades es poden comprar a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores i per Internet a través del següent enllaç.
El preu de l’entrada té un cost de 5 euros, que es destinarà al poble ucraïnés. També es pot participar en la Fila 0 a través del Fons Solidari «Som Alzira», on es poden realitzar ingressos al compte de Caixa Popular ES09 3159 0054 2426 9480 2923.
L’Ajuntament d’Alzira destinarà tota la recaptació de les entrades del concert al fons solidari «Som Alzira» per a fer front a les necessitats del poble ucraïnés arran de la invasió per part de Rússia. Les donacions dels alzirenys i de les alzirenyes s’enviaran directament al Consolat d’Ucraïna en València, que s’encarregarà de destinar-les a cobrir les necessitats bàsiques de la població afectada per la guerra.
A més, la Banda de la Societat Musical oferirà un concert diumenge 15 de maig a les 12 hores al Gran Teatre d’Alzira. En esta ocasió, compta amb Daniel Ferrero Silvage com a director convidat. L'entrada a este concert és gratuïta.
Ajuntament d’Alzira
 

._000755

 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal