Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de junio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 IDEA Alzira, un referent per a la gestió de programes d’ocupació

La directora General Rocío Briones visita les instal·lacions municipals



._000868

 

 .-000143
La passada setmana la directora general d´Ocupació i Formació de LABORA - Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Rocío Briones Morales va visitar l’agència IDEA de l’Ajuntament d’Alzira per a fer un recorregut pels principals serveis i àrees d’actuació.
Durant la reunió mantinguda amb l’alcalde d’Alzira i responsable de l’àrea, Diego Gómez i la directora del centre, Carmen Herrero, Briones va poder conèixer a l’alumnat i personal docent dels diferents cursos i programes finançats per Labora, entre els qual es troben el Taller d’ocupació T’estime, l’Escola d’ocupació Et Formem Revitalzira, els Projectes T’avalem, els cursos FPO,  Empuju i Ecovid.
Briones defineix l’agencia Local com “L’univers Idea” que representa perfectament el que han de ser les polítiques actives d’ocupació, amb vocació de servei públic. “Cal felicitar a l’Ajuntament per la seua gestió, il·lusió i treball. M’emporte moltes idees per a poder posar en marxa. Estem davant d’una agència referent en l’àmbit, no només  de la Comunitat, que té per davant un futur de creixement imparable” ha explicat la directora general.
L'equip d'IDEA Alzira va guiar el recorregut, en el qual li van explicar els nous projectes que s'estan portant endavant en cada àrea de treball, fent saber quin és el futur pròxim per millorar la vida de la ciutadania i les empreses. A més dels projectes finançats per la conselleria, també van poder parlar de programes propis o de iniciatives que li van resultar molt interessants, com és El Teu Itinerari Vital.
“Està clar que en els últims anys el suport institucional ha crescut i per tant des de l’Ajuntament hem pogut treballar millor per a afavorir l’ocupació entre els grups més vulnerables, com són les dones i els aturats de llarga duració. La directora ha portat a terme una revisió de la planificació dels programes que portem a terme en les nostres instal·lacions i conèixer els objectius de futur d’Idea” ha explicat l’alcalde, Diego Gómez.
La visita va finalitzar al Respirall, on es van traslladar per tal de conèixer la iniciativa alzirenya de l’Escola de Cuina, on actualment reben formació teòrica i pràctica l’alumnat dels tallers de cuina i sala.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 
 

._000842
._000846
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 13/06/2022
Briones: "M’emporte moltes idees per a poder posar en marxa. Estem davant d’una agència referent en l’àmbit, no només de la Comunitat, que té per davant un futur de creixement imparable”
¿Cuántos puestos de trabajo ha creado Briones?
¿Cuántas nóminas de trabajadores paga Briones?
¿La seguridad social de cuántos trabajadores paga Briones?
¿Cuántos IRPF paga Briones?
Como dijo Campechano I, "Briones, ¿por qué no te callas? "

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal