Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de septiembre de 2010
Clic en la foto para ampliar

D’esquerre a dreta: Fernando España, José Enrique Sanjuán i Bernando Martín
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els socis del Nou Bàsquet Alzira disposaran de descomptes en l’estació de servici d’Alzicoop

Segons José Enrique Sanjuán: “Es tracta d’un al•licient més per als nostres socis, que podran rendibilitzar una part la seua aportació al club a través de les seues compres en els establiments adherits”


 

Els socis del club Nou Bàsquet Alzira podran gaudir d’importants descomptes en el preu de qualsevol carburant a l’estació de servici de la cooperativa Alzicoop, gràcies a l’acord al que han arribat els representants de les dos entitats. L’acord l’han signat el president d’Alzicoop, Bernardo Martín, i el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuán.

Els descomptes s’apliquen a tots els combustibles (gasoil, gasolina i biodièsel) que es serveixen a l’estació de la cooperativa, ubicada a la partida de Materna, amb servici durant les 24 hores. Els socis del Nou Bàsquet Alzira es beneficiaran també de la resta de servicis que presta l’estació d’Alzicoop, com ara el de rentat de vehicles.

En virtut d’aquest acord, els socis del club podran repostar a l’estació de servici utilitzant el seu carnet de soci. La targeta número un ha estat entregada a José Enrique Sanjuán, pel president d’Alzicoop, Bernardo Martín, qui ha esta acompanyat pel vicesecretari de la cooperativa, Fernando España.

El president del Nou Bàsquet Alzira ha destacat que “es tracta d’un al·licient més per als nostres socis, que podran rendibilitzar una part de la seua aportació al club a través de les seues compres en els establiments adherits, en aquest cas comprant el gasoil i la gasolina a un preu més econòmic en l’estacio d’Alzicoop”.

D’altra banda, el president d’Alzicoop, Bernardo Martín, qui ha manifestat el seu interés pel projecte esportiu, formatiu i social del Nou Bàsquet Alzira, ha assenyalat que “es tracta d’un acord molt beneficiós per a les dos parts: per als socis del club que obtenen un descompte en els seus repostatges, i, en el cas d’Alzicoop, perquè podem incrementar així el nombre de clients de la nostra estació de servici”.

 
Carnet de soci del Nou Bàsquet Alzira

L’acord firmat amb Alzicoop és un dels nous avantatges que el Nou Bàsquet Alzira vol oferir als seus socis a través del “Carnet de Soci 2010-2011”, de recent aparició. De moment, la junta directiva ha aconseguit que 13 establiments i comerços de diferents sectors col·laboren amb esta iniciativa oferint interessants descomptes i avantatges als nostres socis, i continua fent gestions per a que en les pròximes setmanes s‘incorporen molts més.

Pel mòdic preu de 25 euros a l’any, els socis del club també tenen dret a entrades gratuïtes per a assistir a partits del Power Electronics València i un descompte del 25% en els abonaments i les activitats que organitzen les Piscines Cobertes Municipals d’Alzira.

L’objectiu d’esta iniciativa és doble: per una banda, incrementar significativament la massa social del club i, per altra, oferir la possibilitat de contribuir, amb una xicoteta aportació individual, a la consolidació del projecte esportiu, formatiu i social que representa el club Nou Bàsquet Alzira a la nostra ciutat.

 


 


.-000013    .-000021    .-000032


 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal