Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.866 Fotografías: 108.853 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de julio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’ha autoritzat la sol·licitud per a l'accés a la piscina municipal descoberta a dos entitats integradores d'Alzira

Al Club de Convivència Terapèutica per a Malalts Mentals (AFARADEM) i a les persones del Centre d’Acollida “Sants Patrons”


._000472
.-000130
Dos col•lectius tindran passe especial este estiu a la piscina descoberta a la fi que puguen dur a terme activitats d’oci i temps lliure. Es tracta d'un grup de persones del club de convivències terapèutica per a malalts mentals (AFARADEM) i els xiquets i xiquetes del Centre d’acollida Sants Patrons d’Alzira. 
Des d’estos dos col·lectius s’ha sol·licitat l’assistència gratuïta a la piscina, com una activitat terapèutica i social. L’assistència serà gratuïta i estarà marcada per diversos horaris. D’esta manera el grup de 15 o 20  usuaris d’Afaradem comptaran amb la piscina dimarts i divendres d’onze a dotze i mitja. Pel que fa als vuit xiquets  i xiquetes del club d’acollida, la podran utilitzar dimarts, dimecres, dijous i dissabtes. Les dos entitats tenen un llarg recorregut en la integració i la cura dels col·lectius als quals atenen. Estes persones  per  diferents  problemàtiques  presenten  greus  dificultats  per  gaudir  d’alternatives enriquidores en el temps lliure, sobretot al període estival, i per això des de l’Àrea de Serveis Socials es creu convenient afavorir l’accés a la piscina per a facilitar la seua normalització i integració en Alzira.
Ajuntament d’Alzira 
  

 ._000568

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesNatación
SocialColectivos y AgrupacionesServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal