Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 17 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Lídia Boix guanya la primera edición de MUMART Alzira amb l’obra ‘Jugamos’

El premi Pedro Benedito recau en l’artista xinesa Xia Xiau Qiu, amb ‘Atrapando la luz’ i l’exposició es pot visitar al MUMA fins el 27 de novembre


 ._000876


._000877

Ha tingut lloc al Saló Noble de  l’Ajuntament d’Alzira l’acte de reconeixement als participants en la primera edició de MUMART, organitzada per l’associació Phoenix i el Museu Municipal d’Alzira  MUMA.
A l’acte han assistit gran part dels participants provinents de diverses localitats de la comunitat i fins i tot d’altres ciutats espanyoles. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, junt al regidor de Cultura, Alfred Aranda, el President de l’associació i artista local Josep Francés, i Pedro Benedito que atorga un dels dos premis en metàl·lic, han donat la benvinguda i han lliurat als participants la insígnia commemorativa de la ciutat per a 2022, d’Alzira Capital Cultural.
Per la vesprada, a les 19.30 hores ha tingut lloc la inauguració de l’exposició i lliurament dels premis acordats pel jurat i s’han atorgat els certificats de participació als artistes que han presentat les seues obres a este certàmen  que busca fomentar l’art realista en l’àmbit nacional.
- Premi Lorenzo di Medici, dotat amb 500 euros a Lídia Boix, per Jugamos, dotat amb 500 euros
- Premi Pedro Benedito Carrió, dotat amb 300 euros a Xia Xiao Qiu, per Atrapando la luz.
- Primera menció d’honor a Lídia Boix per Confidencias
- Segona menció d’honor a Luisa Chaves per Extrañamente Inés Comté
- Tercera menció d’honor a Jéssica Gompra per Biblioteca de Celso
- Quarta menció d’honor a Ivan Miedho per Amor líquido
- Cinquena menció d’honor a José Valladares per Deberes hechos
MUMART és primera activitat desenvolupada per l’Associació Phoenix. Una exposició de format menut de pintura, dibuix i fotografia, que es podrà visitar al vestíbul del MUMA fins el proper 27 de novembre 
Un recull de 82 obres en les que han participat 31 artistes amb la finalitat principal del foment de l’art realista en l’àmbit nacional i que afavorix la creació, promoció i execució de tota mena d’accions culturals, artístiques, lúdiques i recreatives, i especialment les que fomenten i divulguen l’art figuratiu realista en tots els seus vessants. 
Ajuntament d’Alzira
 
 
 

._000864

 ._000815


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal