Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar

Alba i Àlex, de Sagrada Família
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 SOM FOC...
Sagrada Família i Plaça Malva realitzen els actes de nomenament

Alba, Vanessa, Nacho i Àlex per una banda i Martina, Paula, Javier i Adrián per l’altra


  

   
._000878 
   
 
 
Les diverses comissions falleres de la ciutat d’Alzira continuen els seus actes de nomenament per tal de iniciar l’exercici de 2023 amb els càrrecs representatius de cada una de les trenta-cinc comissions.

La falla Sagrada Família ha celebrat este acte per tal de nomenar a Alba Sebastián, fallera major infantil, mentre que Vanessa Ramírez serà enguany la fallera major. Les dos estaran acompanyades pels presidents Nacho i Àlex.

Esta veterana comissió, que va celebrar el seu 50 aniversari en 2017, va ser fundada per un grup de treballadors de la Cooperativa de Vivendes Sagrada Família, de la mà del rector José Vilar. En aquell moment, 1968, la falla s’anomenà El Tro, el germen del que és a dia de hui esta arrelada falla alzirenya.

Una altra comissió que també ha dut endavant l’acte de nomenament és l’Associació Cultural Falla Plaça Malva. Els càrrecs per a l’exercici són: Martina Albelda, com a fallera major infantil; Paula González, fallera major; i Javier Lázaro, president infantil. 

La secretaria, María Amparo, va ser l’encarregada de donar lectura a l'acta oficial on es feien oficials aquests càrrecs junt a l'entrega per part del president, Adrián, de les insígnies i les actes acreditatives.

Des de la secció “Som foc” del diari digital El Seis Doble donem l’enhorabona als càrrecs per a l’exercici 2023 de les falles Sagrada Família i Plaça Malva.
E6D

 

 

 

 

 

 Falla Sagrada Família

 

 

Associació Cultural Falla Malva

 

 

   DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE

GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ


 

            
 
           
 
            
 
             

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SeccionesSom Foc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal