Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 15 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira rep el premi al desenvolupament del territori Valencia

L’Agencia de Desenvolupament Local Idea es reconeguda amb este guardó



.-000403

La Directora d’IDEA Alzira, Carmen Herrero, va  estar l’encarregada de recollir este reconeixement de mans de la Directora d’IIDL-UV, Mª Dolores Pitarch. Este premi que reconeix els 27 anys contribuint al desenvolupament econòmic i social de la ciutat d’Alzira.
El passat divendres de matí la Universitat de Valencia celebrava l’acte de lliurament en què el Servei de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira, IDEA, va ser premiat per l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat de València amb el guardó Desenvolupament del Territori. 
L’equip d’IDEA, format per 80 treballadors en l'actualitat, gestionà durant 2021 8,8 milions d'euros per tal de fomentar la promoció econòmica d'Alzira. Com es va poder seguir en la retransmissió en directe a través de les xarxes socials, Carmen Herrero va remarcar en la seua intervenció el gran treball que s’ha materialitzat en IDEA gràcies a la tasca de totes les àrees durant els seus 27 anys d’història.“La vocació de servei públic, entrega i compromís de tots els professionals que hui integren l’Agència, així com la de tots els que han passat al llarg d'estos anys, han fet que IDEA siga el que és en l’actualitat: un espai innovador i dinàmic, on el principal objectiu són les persones”.
El premi s’ha lliurat en el marc de les XIII Jornades de Desenvolupament Local de la
Comunitat Valenciana; la temàtica central de les quals ha sigut ‘la Transformació Digital dels Territoris. L’Institut de Desenvolupament Local de la Universitat de València és un centre d’investigació i especialització teòrica i pràctica en el camp del Desenvolupament local, en el seu sentit més ampli. L’Ajuntament ha volgut agrair-li a l’Institut el reconeixement que ha efectuat a este departament municipal.
Ajuntament d’Alzira
 
 

._000842

._000846

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal