Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira reconeix l’esforç i l’excel·lència acadèmica de 158 estudiants

Acabaren amb nota el curs en què es va declarar la pandèmia


 
._000888

._000809
Un total de 158 alumnes d’Alzira  van rebre el  diploma per la seua excel•lència acadèmica durant el curs 2021-2022 a l’acte, organitzat des del Departament d’Educació i Infància, que va tindre lloc ahir per la vesprada.
L’Ajuntament d’Alzira va obrir ahir el Gran Teatre a la comunitat educativa per a acollir als 158 xics i xiques que han vist reconegut el seu esforç en acabar l’etapa educativa. Concretament van ser 77 alumnes de Primària, 36 de D’Educació Secundària, 34 de Batxillerat, 9 de Formació Professional i 2 del Centre Professional de Persones Adultes Enric Valor. 
La Regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo, va explicar a Alzira Ràdio que vore com el Gran Teatre s’ompli d’ullets que esperen el seu moment és una experiència molt bonica. I va destacar el seu agraïment que este reconeixement representa, no sols per a l’alumnat, sinó també per al professorat. Maria Calvo, regidora d’Educació. 
Calvo destacà que este acte també és una alegria per a les famílies, que veuen els seus fills desfilar pel Gran Teatre davant d’un públic de 800 persones, en un acte que es prepara amb molta estima. 
L’acte, conduit per Mª Carmen Cano, va comptar amb la presència de tota la comunitat educativa alzirenya, tant professorats com famílies. Com a portaveu de l’alumnat hi intervingué Nerea Aliques, qui va destacar l’agraïment als seus companys i companyes, i  sobretot als docents, dels que va matissar, “ens han preparat per a tindre opinió pròpia, esperit crític i mentalitat oberta, cosa que junt a l’aprenentatge que ens ve de les nostres famílies, ha forjat el caràcter que ens defineix com a persones”.
La regidora d’Educació i Infància per la seua part, Maria Calvo, felicità els premiats i va aprofitar per acomiadar-se de l’alumnat, ja que són els últims premis en els que participa com a regidora. “Enhorabona xiques i xics, sou l’exemple de l’esforç de cadascun dels joves d’Alzira”
Per la seua banda, l’alcaldessa accidental, Sara Garés va dirigir unes paraules a les famílies per felicitar-los pel magnífic rendiment de l’alumnat i per a  agrair també la tasca del professorat que ha contribuït a este resultat. A més va expressar el compromís de l’Ajuntament a través de totes les activitats que es dediquen als xiquets i joves. 
Ajuntament d’Alzira
 
 
._000581
.-000130

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal