Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Nous jocs a la zona infantil i plantes arbustives entapissants al Parc Pere Crespí

‘Per fer d’este espai un entorn on els veïns i menuts puguen gaudir del que és un parc: un terreny destinat als arbres i jardins per a la recreació i el descans’


 
._000888
La regidoria de Serveis Urbans es troba immersa en ple inventari dels parcs infantils de la nostra ciutat per tal de realitzar una valoració global que permeta poder actuar en ells, amb la finalitat de condicionar-los en allò que siga necessari.
Dins d’este context ja s’ha iniciat la millora del parc infantil de la zona de Pere Crespí. Es tracta d’una zona molt freqüentada pel veïnat d’esta barriada alzirenya, cosa que fa estar en constant manteniment per a preservar en condicions este parc, que a més de comptar amb jocs infantils, també disposa d’amples zones enjardinades. La zona de jocs infantils del Pere Crespí compta amb dos nous jocs que substitueixen als que s’havien quedat obsolets i amb una imperiosa necessitat de ser reemplaçats.

A més, també s’ha procedit a millorar les zones enjardinades amb un total de 2.100 plantes. La substitució de les anteriors espècies és necessària  en tractar-se d'éssers vius amb un cicle de vida d’aproximadament dos anys. Les espècies actuals són del tot entapissants que cobriran el terreny dels parterres. A més dificultaran l’eixida de les males herbes. Es tracta de les conegudes al seu nom comú com l’enredadora d’aram, la margarida cimarrona, mioporo, timó de mar i l’au del paradís. L’elecció ha estat una rica i variada biodiversitat per tal de garantir una composició vegetal en forma i en color.
Fernando Pascual, responsable de l'àrea de Serveis Urbans, ha manifestat que: “Tant la zona de jocs infantils com la zona verda del parc està constantment en millora per fer d’este espai un entorn on els veïns i veïnes, i els xiquets i xiquetes puguen gaudir del que és un parc: un terreny destinat als arbres i jardins per a la recreació i el descans”.
Ajuntament d’Alzira
 
.-000415
 .-000006
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Veí - 30/11/2022
Una bona notícia. El tema de la flora pareix solucionat. I que farem ara en la fauna que rodeja el parc? Especialment amb aquells que es dediquen a envair la zona, molestant a menuts i a majors, embrutant el parc amb corfes de pipes, llandes, etc., I que fem amb els animals nocturns que acudeixen a la foscor de la nit a fer els seus negocis clandestins? I la policia? On està?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal