Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
lunes, 4 de octubre de 2010
Clic en la foto para ampliar

Alberto en una jugada d’atac
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Nou Bàsquet Alzira guanya en el seu retorn a preferent

L’equip que entrena Alberto Lahoz va debutar en la nova categoria amb una ajustada victòria davant del CB Genovés per 82-80


 

El primer equip del Nou Bàsquet Alzira, el sènior masculí, va debutar amb una victòria en el seu retorn a Preferent en un partit vibrant fins a l’últim segon. El conjunt que entrena Alberto Lahoz es va emportar el primer duel de la temporada amb una excel·lent actuació d’un veterà de luxe, Juan Carlos Laguía, que tornava a les files de l’equip alzireny tres temporades després.

El primer quart va mostrar el que anava a ser l’encontre, un partit d’anada i tornada, amb una gran intensitat en el joc, en el que qualsevol dels dos equips va poder guanyar. L’encontre discorria molt igualat i es va arribar amb taules al final dels primers deu minuts (14-14).

Els alzirenys eixiren de nou a la pista molt més concentrats en atac de la mà de Rafa Ros i Juanlu, i es mostraren per moments més intensos en defensa, cosa que els va permetre aconseguir un avantatge de vuit punts (27-19). Però, tot seguit, el Genovés va traure profit dels problemes en el balanç defensiu dels nostres jugadors i, amb un parcial de 0-7 en minut i mig, van deixar el partit igualat de nou (27-26). En eixe moment del partit va aparèixer la figura de Juan Carlos Laguía, qui va anotar sis punts consecutius, permetent així als alzirenys arribar al descans amb una mínima diferència al seu favor (39-36).

En la represa, la connexió Alberto-Óscar va començar a funcionar i el Nou Bàsquet Alzira ampliava la seua diferència en l’electrònic fins al 50-42 que es registrava en l’equador del tercer quart. En el moment que semblava que els jugadors d’Alberto Lahoz podien trencar definitivament el partit, una tècnica a Rafa Ros per protestar una decisió arbitral, va donar ales als visitants, que acabaren el quart a només quatre punts (62-58).

 
L’eixida a la pista de Juan Carlos va fer de revulsiu
per a atacar la zona rival i va canviar la marxa del partit
 
Els de la Costera eixirien molt més entonats en l’últim període i gràcies al seu encert des de la línia de tres punts es posaren per davant en l’electrònic (69-70). Mentres tant, el Nou Bàsquet Alzira es mostrava despistat en defensa i atascat en atac. De nou l’eixida a la pista de Juan Carlos va fer de revulsiu per a atacar la zona rival i va canviar la marxa del partit, que no pintava molt bé per als alzirenys.

Sis punts consecutius de Laguía donaven al Nou Bàsquet Alzira una renda de quatre punts (77-73) a falta de menys de tres minuts. Però a continuació un triple dels visitants, posava més emoció encara (77-76). En el tram final, tingueren Juan Carlos i Muri en la seua mà la victòria des de la línia de personal, però la falta d’encert va fer que el Genovés no donara el partit per perdut. En les acaballes de l’encontre, amb un marcador de 82-78, el C.B. Genovés encara va tindre oportunitat d’anotar una última cistella que va deixar el resultat en el definitiu 82-80

 

Victòria en l’últim segon del sènior B

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior masculí B es va imposar al CB Guadassuar per 39-38 en un partit molt dur que es va inclinar a favor del alzirenys gràcies a una cistella de Salva en l’últim segon. L’equip que entrena José Borrull va saber sobreposar-se a una primera meitat molt adversa, amb un tanteig baix i molt dura per moments, i va arribar al tram final amb opcions de victòria.

En canvi, el sènior femení va patir l’única derrota de la jornada davant del CB Almussafes. Després d’una bona primera part, en la qual les deixebles de Fran Pérez “Villa” se n’anaren al descans amb una diferència en contra de dos punts (20-22), en la segona part no van poder aguantar el fort ritme de joc que van imposar les visitants i es va arribar al final del partit amb un marcador en contra de 44-66.

D’altra banda, l’equip júnior masculí es va imposar sense massa complicacions per 79-30 al Bàsquet Manuel, un conjunt que debutava en categoria federada. El conjunt que entrena Pablo Brocca va intentar desplegar el seu joc basat en la intensitat defensiva i la velocitat en atac. El partit es va decidir en el segon quart, en el qual els alzirenys van anotar un parcial de 26-8, desplegant per moments una defensa molt intensa. Va destacar l’actuació d’Adrián Pardo i Bernat Cases, que van liderar a l’equip durant tot l’encontre.

Nou Bàsquet Alzira
 

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal