Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
jueves, 12 de enero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La candidata a l’alcaldia del PSPV-PSOE d’Alzira es reuneix amb l’Associació Empresarial

A la reunió s’han intercanviat idees i s’ha analitzat la situació de la ciutat i les possibles millores


 

.-000331
La Secretària General i candidata a l’alcaldia del PSPV d’Alzira, Gemma Alós, s’ha reunit amb el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raul Tudela. A la reunió també ha assistit el Secretari de Desenvolupament Local, Juan Santacreu.
 
El Partit Socialista continua, d’aquesta manera, amb les reunions amb el teixit associatiu i empresarial de la ciutat. L’objectiu de la reunió ha sigut presentar als representants dels empresaris el projecte amb el qual el PSPV concorrerà a les pròximes eleccions municipals, així com analitzar les debilitats, fortaleses i oportunitats que té actualment el sector empresarial alzireny.
 
El PSPV defensa un model de ciutat on el comerç té un paper fonamental. Tal com s’ha explicat a la reunió, els i les socialistes aposten per revitalitzar el comerç local fomentant la creació de noves empreses. L’objectiu dels i les socialistes és que Alzira torne a ser la ciutat de referència de la comarca i per a això necessitem millorar el teixit comercial i apostar pel consum local i de proximitat.
 
Per part de l’Associació Empresarial, s’ha fet entrega d’un dossier amb diferents propostes de futur per a millorar tots els sectors econòmics.  Així mateix, s’han plantejat algunes propostes per al futur per a modernitzar i ampliar el sector industrial alzireny.
PSPV-PSOE Alzira

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

jomateix - 12/01/2023
"L'objectiu dels i les socialistes és que Alzira torne a ser la ciutat de referència de la comarca i per a això necessitem millorar el teixit comercial i apostar pel consum local i de proximitat."

En serio? Justament amb aquesta mentalitat Alzira mai podrà tornar a ser el referent que era en els 90 a nivell comarcal. Els temps han canviat. Si Alzira no té un Zara o un H&M, tots aniran fora a buscar les marques insígnia que mouen masses dins i fora la comarca. Així funciona la vida actualment. S'ha de ser realista. Igual que tots sabem que l'streaming s'ha menjat al cine. Per favor, que estem a 2023. Wake up! Alzira ciutat comercial si, però sense por. Que no per atraure grans marques aneu a fer mal a la carnisseria de tota la vida o a una boutique especialitzada.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal