Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  SOM FOC...
La falla Av. Josep Pau presenta el llibret

Fotosíntesi és el títol d’enguany


 

   

._000878 
         
 
La comissió, la Falla Av. Josep Pau ha presentat el seu llibret faller 2023 que enguany porta per títol: FOTOSÍNTESI.
 
Amb la presència de les Falleres Majors de la comissió, Nuria Alonso Mompó i Ariadna Martínez Iborra, acompanyades pels Presidents major i infantil, Rubén Llinares Peiró i Gerard Llop García i amb el recolzament de tota la Falla Av. Josep Pau, la Delegació de Cultura i Llibret, encapçalada per Inma Cebrián Fuertes i Rebeca Chorro Ramírez, donava a conèixer un llibret que enguany compta amb una especial participació, com és la d’Artur Martínez Marzo, cantant i líder del grup la Fúmiga que ens parla de quina cosa és la Fotosíntesi per a este grup de música en valencià que té un àlbum del mateix títol. 
 
Destacar que la portada del llibret és un arbre pintat amb les mans, obra de la fallereta Valeria Osca Carrascosa, d’un any d’edat. Igualment dotze xiquets i xiquetes de la comissió infantil han il·lustrat amb els seus dibuixos el conte Fotosíntesi del Somriure, obra de l’alzireny Enric Xavier Ferrús Fayos i que centra la temàtica infantil del llibret. 
 
El color corporatiu de la falla, el del seu mocador i el polar verd kelly, a través de tota la trama del llibre ens retrotrauen a la fotosíntesi amb els articles, fotografies i trama argumental. 
 
Participen al llibret l’escriptora Tessa C. Martin amb un microrelat al voltant de la Fotosíntesi; Juan García Estelles, President de FEDERCRE, que ens parla de la història de l’ús festiu de la pólvora; Salva Montalvá, historiador i faller, que desenvolupa magníficament una Fotosíntesi d’una falla on en conversa amb Arturo Martínez Rodrigo aborda la història de la comissió; tot això adobat amb els versos, la lírica i la sàtira fallera de Toni Lluís Martínez Furió i el magnífic reportatge fotogràfic de Toni Casterá Lucas i Carmen María Oliver Navarro. Els treballs literaris de Francesc Olaso Latorre parlant de les obres guanyadores del recent Concurs de Teatre en Valencià de Junta Local Fallera en el que la comissió ha eixit ben carregada de premis i els articles de Mireia Almansa Martínez i Ana Mompó Aparisi posen el colofó amb dos articles dedicats a les Falleres Majors de la comissió, Fotosíntesi de la seda  i Fotosíntesi d’una fallera de trellat. 
 
El President Rubén Llinares, en finalitzar la presentació, s’ha mostrat orgullós del treball realitzat des de la comissió del llibret, sense més ajuda aliena i altruista que la d’alguns col·laboradors i sobretot d’uns quants anunciants del comerç de proximitat majoritàriament als que la falla dóna tot el seu públic recolzament. 
 
Delegació de Premsa i Comunicació Falla Av. Josep Pau

              
 DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE
GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ 
 
 
            
 
           
 
            
 
             

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SeccionesSom Foc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal