Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.917 Fotografías: 108.907 Comentarios de usuarios: 125.594
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La Regidoria de Serveis Urbans i FOVASA acosten al veïnat diverses campanyes cíviques

Estos dies s’està informant de com cal utilitzar el contenedor marró


 

._000898

La Regidoria de Serveis Urbans junt a l’empresa FOVASA, encarregada de la neteja a la nostra ciutat, han iniciat una sèrie de campanyes informatives per tal de concienciar al veïnat de fer un ús adequat i correcte dels serveis que tenim a la nostra disposició per a fer als demés, ja que vivim en comunitat, però també a nosaltres mateix, un dia a dia amb un entorn més net, saludable i respectable.

 

En total van a ser quatre campanyes amb la pretensió que apleguen a la ciutadania a través de informadores cíviques que aproparan la informació a través de  díptics i material de merchandising.

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, informa que la campanya d’orgànica, te la finalitat de fer-nos sabedors de la manera en què devem utilitzar el contenedor marró. L’aparició d’este contenedor té molta més importància de la que creiem. La seua finalitat passa per separar residus que ens eviten la greu problemàtica medi ambiental. 

 

De nosaltres depén  el món de les pròximes dècades i, per tant, està a la nostra mà i en la nostra voluntat revertir tot el que hem fet malament fins al moment per a poder tornar a viure en harmonia amb la natura, alhora que mantenim un correcte equilibri entre les necessitats de l'ésser humà i la imperiosa necessitat de viure en un entorn el més saludable possible.

 

Al contenidor marró van: fruites i verdures o les seues restes, tant cuinades com crues. Restes de cereals, llegums o hortalisses. També és igual si estan cuinats o no, no deixa de ser menjar i, per tant, matèria orgànica degradable. Pa, brioixeria i galetes. De la fruita també tirem els ossos, llavors, les corfes i la fruita seca sencera que ja no anem a consumir. 

 

A les educadores ambientals ens les podrem trobar cada dia de la setmana en una zona distinta de la nostra població. La campanya es desenvoluparà en horari de matí, de 10 a 13 hores, i de vesprada, de 17 a 20 hores.
Regidoria de Serveis Urbans

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal