Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El servei d’autobús urbà d’Alzira serà gratuït durant la setmana fallera

Entre les 15 hores del dia 9 fins al 21 de març


 

._000634
Davant la festivitat de la setmana fallera, la Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira ha anunciat que el servei de transport urbà serà gratuït en el període comprés entre les 15 hores del dia 9 de març i fins al 21 de març.
 

 

Com cada any quan aplega març Alzira es converteix en una ciutat on l’activitat fallera propicia un necessari canvi en els nostres hàbits diaris, també a l’hora de circular pel casc urbà; així que davant la impossibilitat d'un servei de bus habitual queden suprimedes les línies 1 i 2 per establir dos rutes alternatives, les línies taronja i verda     

 

Línea verda
– Eixides de l’Estació a partir de les 6’45h, cada mitja hora, fins les 20’45h.
o De dilluns a divendres lectius queden anul•lades les eixides: 8’15, 9’15, 16’15 i 17’15h.
– Eixides de l’Hospital a partir de les 6’15h, cada mitja hora, fins les 21’45h.
o De dilluns a divendres lectius queden anul•lades les eixides: 8’45, 9’45, 16’45 i 17’45h.
Les parades seran: Hospital, Casal Fester, Av. Esports/Av. Llibertat, CIPFP Luis Suñer, C.C. Carrefour, Sueca, Joanot Martorell, Av. Sants Patrons/Pl. Generalitat, Pl. Regne, Estació d’Autobusos, Estació Renfe, Sabaters, Pl. Regne, Av. Sants Patrons (hotel), Joanot Martorell/Santocildes, Sueca (hotel), General Espartero, Av. Mediterrània (residència).

 

Línea taronja
– Eixides de l’Estació a partir de les 6’30, cada mitja hora, fins a les 21’30h.
– Eixides des de l’Hospital a partir de les 5’55h, cada mitja hora, fins les 21’55h.
Les parades seran: Hospital, Av. Mediterrània (Diputació), Av. Pare Pompili (IES J.M . Parra), Av Pare Pompili (Hort de Gorreta), Av. Pare Pompili (Muntanyeta), Jose Fina Fernández/Av. Parc, Jose Fina Fernández (CEIP Ausiàs March), Gandia (Parc l’Alquenència), Trinidad Redal/Velázquez, Ronda de la Séquia Reial d’Alzira (Centre de Salut), Pl. Regne, Estació Renfe, Pl. Regne, Gandia (Parc l’Alquenència), Jose Fina Fernández (CEIP Ausiàs March), Jose Fina Fernández/Av. Parc, Av. Pare Pompili (Muntanyeta), Av. Pare Pompili (Hort de Gorreta), Av. Pare Pompili (Alquerieta), General Espartero, Av. Mediterrània (residència).

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha manifestat que: “Amb l’objectiu de perjudicar el mínim possible el trasllat dels ciutadans a les seues destinacions per motiu de la instal·lació de casals i monuments fallers, des de la regidoria de Serveis Urbans hem considerat que el transport urbà siga gratuït durant el període de falles per compensar les molèsties ocasiones als usuaris”.
Ajuntament d’Alzira

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal