Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira reforça el servei de neteja esta setmana fallera

‘Hem de conscienciar-nos per tal de ser respectuosos amb l’entorn i utilitzar els contenidors i papereres’


 

._000903

La regidoria de Serveis Urbans junt amb l’empresa FOVASA han posat en marxa el pla de neteja urbana per a la festa de les falles. El servei diari es veu reforçat amb un operatiu especial de neteja viària i recollida de residus, incrementant així els recursos tant amb operaris com amb maquinària.
 

 

S’ha facilitat a les diferents comissions de contenidors especials i s’han establert rutes de recollida diàries d’estos contenidors. També s’han repartit 300 papereres entre les falles. A més s’augmenta la neteja viària, especialment als voltants dels casals. Hi haurà servei especial per als actes com l’entrega de premis, l’Ofrena, el pasdoble i les mascletades .

 

Per a la retirada de cendres i neteja de falles la nit de la cremà es posaran en marxa dos equips especials, a més d’altres serveis com una agranadora mecànica i una bufadora per a la neteja de places, avingudes i voreres; cubes d'aigua per a les falles més grans i hidro-netejadores per a les més xicotetes; també hi haurà banyeres articulades i retroexcavadores.

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Amb este operatiu, el major que es realitza a la nostra ciutat dins del calendari festiu, es pretén assegurar la volta a la normalitat després de la celebració, però també mantenir una ciutat neta durant la celebració de les falles”. L’edil també ha afegit que “A banda d’este servei de neteja hem de conscienciar a la ciutadania per tal de ser respectuosos amb l’entorn i utilitzar els contenidors i papereres que s’han posat a l’abast de totes i tots per fer d’Alzira una ciutat on fallers i falleres conviuen de manera exemplar amb la resta del veïnat”.
Regidoria de Serveis Urbans

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

PEPE - 16/03/2023
No señores,no. Las guarradas que se las quite el que las hace y sino, multa.
Ayyy no, se me olvidaba...que ahora mismo hay que tener contento al sector fallero, que vienen elecciones.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal