Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
lunes, 3 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació de Familiars de Malalts (AFA) d’Alzheimer d’Alzira rebrà la recaptació del lloguer de cadires de Setmana Santa

Els tiquets de les cadires es poden comprar a l’Ajuntament d’Alzira i a la Tourist Info de la Plaça Major (Quiosc)


 

._000864


._000641
L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Festes, posarà a la venda a partir de dimarts 4 d’abril, els tiquets de lloguer de cadires per a vore la processó del Sant Soterrament de Divendres Sant, que se celebra el dia 7 d’abril a les 18.30 hores. Les cadires per a llogar tenen un preu de 5 euros cadascuna.

 

Com cada any la recaptació, després de descomptar gestos, té una finalitat solidària i en 2023 es destinarà l’associació AFA, Associació Familiars Alzheimer, que gestiona una unitat de dia, en la qual les persones usuàries reben atenció personalitzada i estimulació cognitiva, de manera que promocionen la seua autonomia personal i oferixen un respir a les famílies.

 

El regidor de Festes, Xavi Pérez ha destacat “l’encomiable tasca que realitza l’Associació de familiars d’Alzheimer en pro de les persones més vulnerables i de les seues famílies”.

 

Des de la Regidoria de Festes, encarregada del servei de lloguer de cadires,  esperen que enguany tinga tan bona acollida com sempre, ja que la processó de Divendres Sant congrega a un important nombre de veïns i visitants als carrers per tal de vore una de les més tradicionals de la setmana Santa Alzirenya, que destaca pel seu particular repartiment de dolços i caramels entre els assistents 

 

Els tiquets de les cadires es poden comprar a l’Ajuntament d’Alzira, a l’entresòl:
En la Casa Consistorial: Dimarts 4 d’abril: matí de 9.30 a 14 i vesprada de 16 a 19 h.
- Dimecres 5 d’abril: matí de 10 a 14 h.
- Dijous 6 d’abril: de 10 a 14 h.

 

També es poden comprar a la Tourist Info de la Plaça Major (Quiosc), en el cas que quedaren tiquets de les cadires sense vendre:
- Dijous 6 d’abril: de 17 a 19 hores
- Divendres 7 d’abril: d'11 a 14 hores. 

 

Setmana Santa Alzira
La gran particularitat de la Setmana Santa d'Alzira són els dossels: les confraries que participen en les processons arreglen i ornamenten les imatges que ixen en les desfilades. Estos ornaments no escatimen en art i imaginació i el que busquen és dotar a les talles del realisme més gran possible. Ubicació dels dossels
Ajuntament d’Alzira
 
 


._000859

._000900 


 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSemana Santa
SocialHumanismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

s - 03/04/2023
Excelente decisión.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal