Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 9 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Èxit en el Campionat Mundial de Pilota Alzira 2023

‘Cal agrair als patrocinadors, confederació, àrbitres, esportistes i especialment al departament d’Esports pel treball incansable’


._000864

 ._000815
Este esdeveniment ha estat un gran èxit, tant per l’organització com per la participació de delegacions i esportistes. A més amb este mundial s’ha posat a Alzira al mapa internacional, ja que esta cita esportiva ha estat retransmesa mundialment per streaming i per la televisió autonòmica valenciana.

 

Alzira a albergat ’altre esdeveniment esportiu, en esta ocasió a nivell mundial,  el Mundial de Pilota Alzira 2023 on un total de 19 seleccions se han donat cita a la nostra ciutat: la Comunitat Valenciana, França, Anglaterra, Equador, Bèlgica, el Paraguai, l’Argentina, els Països Baixos, Euskadi, Mèxic, Costa Rica, Portugal, Itàlia, Puerto Rico, Veneçuela, Colòmbia, l’Uruguai, i el Canadà, i s’han jugat més de 140 partides..

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que: “L’èxit d’este mundial ha sigut total. Des de l’Ajuntament d’Alzira sols tenim que paraules d’agraïment per a la Confederació Internacional de Pilota i als seus organitzadors, també a les delegacions i esportistes que han participat”.

 

Des de la cerimònia inaugural fins a la clausura de dissabte passat Alzira ha treballat per atendre de la millor manera a tots els participants, oferint-los des de visites turístiques fins a degustació de la nostra gastronomia. A més al llarg de la competició les associacions, festives i culturals han mostrat a les delegacions les nostres tradicions i la nostra idiosincràsia com a poble. Amb la presència també dels gegants Rei En Jaume i Na Violant en la final de llargues a la plaça de la Generalitat.

 

Les quatre seus esportives, el camp d’Esports de Venècia, la plaça de la Generalitat, el recinte firal i el pavelló Pérez Puig s’han omplit de públic i esportistes per fer valdre la pilota.

 

El regidor d’Esport ha manifestat: “Cal agrair a patrocinadors, confederació, arbitres, esportistes i especialment al departament d’Esports d’Alzira pel treball incansable per tal de fer realitat este mundial de pilota. També agrair a les regidories de Festes, Cultura, Turisme, Patrimoni Històric i Comunicació pel seu treball conjunt i en favor de la nostra ciutat que ha brillat com a amfitriona i organitzadora d’esta competició internacional”. L’edil conclou: “El mundial acaba, però el suport a la pilota valenciana continua”.
Ajuntament d’Alzira
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesPilota Valenciana

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal