Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Antonio José actuarà en les festes de Sant Bernat amb el seu disc El Pacto

Completen el cartell, la renovada Cinco Estaciones o els Mojinos Escozios, que actuaran junt a la Societat Musical d’Alzira


.-000132

.-000049
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira ha avançat part de la programació de de Sant Bernat, en juliol de 2023, on es confirma l’assistència de Antonio José per a les pròximes festes. 
Des de la Regidoria de Festes s’ha programat una sèrie d’espectacles variats que intenten cobrir els diversos públics, des dels més menuts als joves i al públic més madur. La pauta sempre és poder oferir concerts als quals es podrà accedir per un preu baix, si comparem els preus de les entrades amb altres concerts. 
Les festes s’iniciaran dimecres 19 de juliol amb l’orquestra La Tribu, que actuarà al recinte Firal de la ciutat.  Dijous, 20 de juliol arriba un espectacle molt especial que uneix a la mítica banda MOJINOS ESCOZIOS i la Societat Musica d’Alzira, dirigida per Teo Aparicio, una col·laboració històrica amb la qual gaudirem al mateix recinte. Un dels grups més transgressors i divertits del panorama espanyol, els seus concerts en directe no deixen ningú indiferent, de totes les edats i tot tipus de públic. Al llarg de 22 anys de carrera han aconseguit fer humor i bon rock amb ironia i respecte, gran qualitat musical i crítica social.
ANTONIO JOSÉ i el seu Tour El Pacto arribaran al recinte firal d’Alzira el divendres 21 de juliol. L'artista i compositor Cordovès s’ha convertit en menys de tres anys en l’artista emergent pop masculí, més important del país. Compta amb dos discs de platí, dos de platí digital, tres discs d’or. Vora 750.000 seguidors en xarxes i més de 2.3 milions d’escoltes mensuals en Spotify. Arranca el 2023 amb una nova gira, amb nou repertori i nova producció i format així com moltes sorpreses durant la mateixa. Les seues inquietuds artístiques i musicals li porten a aproximar-se a ritmes i sons nous però sempre, des del seu món pop i sense perdre l'essència que li identifica a tot el món. El públic podrà gaudir en directe de grans hits com “Por Mil Razones” o “A Un Milímetro de Ti”, “Cuando te enamores”  així com dels seus nous èxits “Sin Buscarte”, “Tengo”, “El Plan”. 
CINCO ESTACIONES és l'evolució natural de la QUINTA ESTACIÓN, que omplirà el recinte firal amb el mateix esperit, estil de música i energia, el dissabte 22 de juliol. Una banda que, l'any 2002, va creuar l'oceà i es va establir a Mèxic, des d'on van anar collint èxit rere èxit, aconseguint posicionar més de 10 #1 en pràcticament tots els països de parla hispana. Els membres fundadors originals del famós grup, Pablo Domínguez i Sven Martin, decideixen refundar la banda amb un nou i una incombustible vocalista argentina que Karito Volpe, que aporta a la banda força, qualitat i frescor. El nou disc, produït i barrejat pel mateix Pablo Domínguez, vorà la llum a la tardor de 2023 i comptarà amb temes clàssics que tots coneixem i cançons noves escrites per la formació, que sorprendran.  En acabar el concert seguirem amb l’orquestra Prometida al Recinte Firal.
A banda dels concerts previstos al recinte firal, també, com és habitual, el cartell es completarà a la resta d'escenaris de la ciutat;  la plaça Major i el parc Pere Crespí, on s'oferiran actuacions variades, divendres, dissabte i diumenge. Entre altres podrem gaudir del musical homenatge a Rafael Conde, el Titi, que tindrà lloc a la plaça.
Les activitats de les festes de Sant Bernat es completaran amb espectacles per als més menuts com el musical Frozen o els espectacles musicals Top 40 o Escándalo.  També tindrem castell de focs d’artifici que dispararà la pirotècnia Crespo d’Alzira el dia 22 de juliol en acabar les actuacions musicals.
Ajuntament d’Alzira
 
 

.-000166

.-000331
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasSant Bernat

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal