Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
lunes, 1 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘El Dia del Treballador, per als socialistes, és una ocasió per a honrar a totes aquelles persones que contribueixen al desenvolupament de la societat’

Opinió: Fernando Pascual, expresident del PSOE d'Alzira



._000905 
En aquest article d'opinió, voldria destacar la importància d'aquest dia i reflexionar sobre alguns dels desafiaments que enfronten els treballadors en l'actualitat.
El 1r de maig és una data molt important en el calendari laboral mundial, ja que se celebra el Dia del Treballador. Aquesta celebració té el seu origen en una lluita històrica pels drets laborals que va començar als Estats Units en el segle XIX i que s'ha estés per tot el món. 
El Dia del Treballador per als socialistes, és una ocasió per a honrar a totes aquelles persones que contribueixen al desenvolupament de la societat a través del seu treball. És un dia per a reconéixer la importància del treball i per a reflexionar sobre els drets dels treballadors. 
Al llarg de la història, els treballadors han lluitat pels seus drets laborals i han aconseguit importants conquestes, com la jornada de treball de 8 hores, el dret a la *sindicalización i la protecció social. No obstant això, encara hi ha molts desafiaments per enfrontar.
Un dels principals desafiaments que enfronten els treballadors en l'actualitat és la precarització laboral. La precarització laboral es refereix a la falta d'estabilitat en l'ocupació i a l'absència de drets laborals bàsics, com el dret, a la negociació col·lectiva. La precarització laboral afecta a una gran part dels treballadors a tot el món, especialment als joves i a les dones.
Un altre desafiament que enfronten els treballadors en l'actualitat és l'automatització i la digitalització del treball. L'automatització i la digitalització del treball poden portar importants beneficis, com una major eficiència i productivitat, però també poden tindre conseqüències negatives per als treballadors, com la pèrdua d'ocupacions i la creixent desigualtat. És necessari reflexionar sobre com garantir que l'automatització i la digitalització del treball beneficien a tots els treballadors, i no sols a uns pocs.
Finalment, és important destacar la importància de la solidaritat entre els treballadors. La solidaritat entre els treballadors és fonamental per a protegir els seus drets i per a lluitar contra la precarització laboral i la desigualtat. 
El Dia del Treballador com a socialista és una data per a celebrar els assoliments dels treballadors en la lluita pels seus drets laborals, però també és una data per a reflexionar sobre els desafiaments que enfronten en l'actualitat. 
És necessari continuar lluitant per la protecció dels drets laborals i per la garantia d'un treball decent per a tots els treballadors. La solidaritat entre els treballadors és fonamental per a enfrontar els desafiaments que es presenten i per a construir una societat més justa i equitativa.
Fernando Pascual Moscardo
 

._000905

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 01/05/2023
Pues cualquiera diría que estáis gobernando. A lo mejor a los trabajadores nos iría mucho mejor si dejárais de regar con millones a los sindicatos con los que os manifestáis. Solo sabéis crear miseria y luego dároslas de buenos samaritanos repartiendo limosnas.

Como el hormigón armado.
Benito - 01/05/2023
¡Vaya Pascual! Que pena que justo ahora vayas a jubilarte, porque con este pensamiento podrías haber creado una empresa y dar trabajo a la gente (pagar nóminas, IVA, IRPF...) y predicar con el ejemplo de cómo tratar a los trabajadores. Porque digo yo que ser socialista no está reñido con ser empresario ¿verdad?
Lo digo porque todos los socialistas que conozco viven de lo público, hablan de trabajadores, pero nunca han doblado el lomo ni para atarse los cordones de los zapatos; es decir, la mano izquierda la tienen levantada con el puño en alto y en la derecha sostienen el cazo para cobrar de lo público.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal