Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 9 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira atorgarà 16.000 € per a subvencionar a les associacions veïnals

‘Les entitats associatives, són fonamentals per la seua proximitat amb el veïnat i el seu important paper als barris’



.-000403

._000853 
L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana ha atorgat, un any més, les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s’han adjudicat un total de 16.009 euros entre les associacions que han sol·licitat esta ajuda per a subvencionar les seues activitats. 

 

La regidora de l’àrea, Gemma Alós, ha manifestat que «Enguany han participat 7 associacions, una menys que en 2022. Recordem que les entitats associatives, són fonamentals per la seua proximitat amb el veïnat i el seu important paper als barris de la nostra ciutat».

 

Estes ajudes estan destinades a cobrir les activitats que realitzen, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions. A més, s’inclou una quantitat fixa per a les cinc entitats que no disposen d’un local cedit per l’Ajuntament i una quantitat variable depenent del nombre de socis. 

 

Com s’indica a les bases, s’ha valorat positivament la programació d’activitats dirigides a menuts i majors del barri i a la protecció del medi ambient, pel benefici que reporta a la ciutadania.

 

Després de la reunió de la Comissió de Valoració i Estudi i la posterior aprovació per la Junta de Govern Local, s’ha acordat distribuir les subvencions de la manera següent:  

 

Sants Patrons, les Basses, Sant Judes: 3725 euros (3.048 euros en 2022)
Balcó de la Ribera: 2450 euros (2.587 euros en 2022)
Colònia d’Anna Sanchis: 3140 euros (2.350 euros en 2022)
El Racó: 3990 euros (2.136 euros en 2022)
Partida les Basses - av. de la Ribera: 650 euros. (igual que en 2022)
Xavegó d’Alzira: 650 euros (igual que en 2022)
La Garrofera, 1404 euros (no atorgada en 2022)

 

El pagament de les subvencions requerix la justificació prèvia dels gastos.

 

L’objectiu de la Regidoria de Participació Ciutadana és fomentar i millorar el teixit associatiu i escoltar els problemes i suggeriments del veïnat, fomentar la participació de la ciutadania i convertir-la en part fonamental de la vida municipal, com ja s’ha vist en els diversos processos participatius que s’han encetat al llarg dels anys.
Ajuntament d’Alzira

._000581
._000893

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Despechá - 09/05/2023
Des de sempre és la gent major la que ha mantingut vives les tradicions als barris. És clar que és important la comunicació entre ajuntament i associacions veïnals, però no només via telemàtica, cal més visites a peu de carrer (no només en període electoral). Els ciutadans estem farts que se'ns tracti per bobos, que us creieu que no ens adonem de les coses. Ja que des de l'ajuntament es compta amb una secretaria de Participació ciutadana, a veure si es treballa una mica més per evitar que les nostres tradicions desapareguin i a veure si els nostres barris milloren. Ja que estem: el tema d'asfaltar carrers, acabar la vorera del parc, la famosa gasolinera que seria una zona verda i els 200 projectes pendents que hi ha per a quan?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal